Joe Biden με δάκρυα στα μάτια: «Στηρίξτε την Kamala Harris» - «O Donald Trump είναι καταδικασμένος από τη δικαιοσύνη κακοποιός & looser» (φωτό & βίντεο)

«Είμαστε αιώνια ευγνώμονες», του είπε η Kamala.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν με δάκρυα στα μάτια κάλεσε χθες το βράδυ, τους ψηφοφόρους να εκλέξουν στην προεδρία την Κάμαλα Χάρις, παρά τον Ντόναλντ Τραμπ, τον «καταδικασμένο από τη δικαιοσύνη κακοποιό».

Ο Δημοκρατικός χαρακτήρισε τον Ρεπουμπλικάνο προκάτοχό του «λούζερ», ενόψει των προεδρικών εκλογών της 5ης Νοεμβρίου στην ομιλία του την πρώτη ημέρα του συνεδρίου της παράταξής του στο Σικάγο.

Ο Τζο Μπάιντεν σε μία συγκινησιακή ομιλία, στον απόηχο της απόσυρσής του από την κούρσα διεκδίκησης μίας δεύτερης θητείας και ενόψει της ανάληψης -και επισήμως- του χρίσματος των Δημοκρατικών από την Κάμαλα Χάρις, μίλησε για την τετραετία που πέρασε λέγοντας πως ο ίδιος έκανε πολλά λάθη, ωστόσο έδωσε για τις ΗΠΑ τον καλύτερό του εαυτό.

Διαβάστε ακόμα: Κάμαλα Χάρις: Επέλεξε υποψήφιο αντιπρόεδρο – Ποιος είναι ο Τιμ Γουόλς; - Ο κυβερνήτης της Μινεσότα που αγαπά το ποδόσφαιρο & την εκπαίδευση (φωτό)

Ο απερχόμενος αρχηγός του κράτους επευφημήθηκε εκκωφαντικά, παρατεταμένα από τους συνέδρους εισερχόμενος στην κύρια αίθουσα του United Center, με πολλούς να φωνάζουν «σ’ αγαπάμε Τζο!» ή «ευχαριστούμε Τζο!». Ο πρόεδρος Μπάιντεν ανταπέδωσε λέγοντας επίσης πως τους «αγαπά».

Ο Τζο Μπάιντεν, που ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα πως εγκαταλείπει την εκστρατεία για την επανεκλογή του, παραδίδει τη σκυτάλη στην αντιπρόεδρό του Κάμαλα Χάρις, η υποψηφιότητα της οποίας θα επικυρωθεί απλώς τυπικά στο συνέδριο. 

«Είμαστε αιώνια ευγνώμονες» στον Τζο Μπάιντεν, τον «απίστευτο» πρόεδρο των ΗΠΑ, δήλωσε χθες Δευτέρα το βράδυ η Κάμαλα Χάρις, που επευφημήθηκε ηχηρά από το πλήθος σε σύντομη εμφάνισή της στο συνέδριο του Δημοκρατικού κόμματος στο Σικάγο, όπου θα ακολουθήσει ομιλία του αρχηγού του κράτους με την οποία θα παραδώσει τη σκυτάλη και τυπικά στην αντιπρόεδρό του ενόψει των προεδρικών εκλογών.

«Μαχόμαστε για ιδεώδη πολύτιμα για εμάς. Και δεν ξεχνάμε ποτέ: όταν μαχόμαστε, κερδίζουμε!», πρόσθεσε η αντιπρόεδρος, η οποία θα αντιμετωπίσει τον Ρεπουμπλικάνο Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

Διαβάστε ακόμα: Hillary Clinton, Alexandria Ocasio-Cortez & Jill Biden: Όλες οι γυναίκες μαζί για την Kamala Harris – Την υποστηρίζουν «ως το κόκκαλο»! (φωτό& βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ