Η Lily Collins υμνεί τη Sandra Bullock: «Με βοήθησε πολύ στα πρώτα μου βήματα στην υποκριτική» - «Είναι μια καταπληκτική & υποστηρικτική γυναίκα» (φωτό & βίντεο)

«Με έβαλε κάτω από τα φτερά της στην αρχή της καριέρας μου». πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η αγαπημένη μας Λίλι Κόλινς, η πρωταγωνίστρια του «Emily in Paris» μίλησε με λόγια γλυκά για τη σταρ του Χόλιγουντ Σάντρα Μπούλοκ.

Η Λίλι Κόλινς και η Σάντρα Μπούλοκ  συνεργάστηκαν μαζί στα πρώτα βήματα της στην υποκριτική στην ταινία, «The Blind Side».

Ήταν η πρώτη της εμπειρία σε κινηματογραφικό πλατό, αφού μόλις είχε κλείσει τα 18 της.

Η Λίλι Κόλινς εκμυστηρεύτηκε στο Sky News για τη Σάντρα Μπούλοκ ότι της φέρθηκε σαν «μητέρα» της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Ήμουν πολύ, πολύ τυχερή στο ξεκίνημά μου. Η πρώτη μου ταινία ήταν με τη Σάντρα Μπούλοκ. Με έβαλε πραγματικά κάτω από τα φτερά της, κατά τη διάρκεια αυτής της εμπειρίας μου και μού έδειξε τα βήματα», είπε χαρακτηριστικά.

«Ακόμα κι όταν δεν καταλάβαινε ότι με δίδασκε, το έκανε, γιατί την έβλεπα να δουλεύει στα γυρίσματα. Παρατηρούσα τον τρόπο που μιλούσε σε όλους, πώς τους αντιμετώπιζε, τις ερωτήσεις που έκανε, αλλά και τον τρόπο που προσέγγιζε τον χαρακτήρα της, με τρόπους που δεν είχα σκεφτεί».

Η Λίλι Κόλινς τόνισε πως έμεινε σε επαφή με τη Σάντρα Μπούλοκ και μετά το τέλος των γυρισμάτων, καθώς αποτελούσε έμπνευση για εκείνη.

«Απλώς με έκανε να εκτιμήσω και να σεβαστώ τον εαυτό μου και το πώς δουλεύω. Και ήταν τόσο μεγάλος ο αντίκτυπος που είχε πάνω μου το να δουλεύω με αυτή την καταπληκτική, υποστηρικτική, δυνατή κι ευγενική γυναίκα», εξήγησε κλείνοντας.

Διαβάστε ακόμα: Η δημοσιογράφος Sarah Vine τα λέει όπως είναι: "Καμία γυναίκα δεν είναι εμφανίσιμη μετά τα 50 χωρίς λίγη βοήθεια από τον πλαστικό της"

Διαβάστε ακόμα: Με φουλ παγιέτα Giorgio Armani Prive η Lily Collins στην πρεμιέρα του «Emily in Paris» - Την παράσταση «έκλεψε» η Ashley Park με ασημένια τουαλέτα Lever Couture (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ