Σαντορίνη: 19χρονος εξέδιδε με το ζόρι την 34χρονη σύντροφό του - Βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές πράξεις με το κινητό του

Στην κατοχή του βρέθηκαν χρήματα, κάνναβη κι ένα τηλέφωνο

Από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας εξιχνιάστηκε χθες (Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024) υπόθεση εμπορίας ανθρώπου και συνελήφθη ο δράστης.

Πρόκειται για έναν 19χρονο με καταγωγή από την Πολωνία σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εμπορία ανθρώπων, παράβαση του απορρήτου της επικοινωνίας, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και ενδοοικογενειακή βία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο άμεσης διερεύνησης καταγγελίας διαπιστώθηκε ότι, ο δράστης εκμεταλλευόμενος τη σχέση που είχε με 34χρονη Ουκρανή την ωθούσε με τη βία σε συνευρέσεις με τρίτα άτομα, έναντι αμοιβής που καρπωνόταν ο ίδιος και παράλληλα βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές πράξεις με το κινητό του τηλέφωνο.

Στην κατοχή του 19χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

•       1,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
•       360 ευρώ ως προερχόμενα από εγκληματική δραστηριότητα
•       κινητό τηλέφωνο

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστροπείας

Κύκλωμα μαστροπείας εξαρθρώθηκε στη Σαντορίνη από την υποδιεύθυνση της αστυνομίας του νησιού. Μάλιστα, αστυνομικοί προσποιήθηκαν τους πελάτες σ’ ένα νυχτερινό κέντρο στα Φηρά, προκειμένου να μπορέσουν να φτάσουν στην πηγή του κυκλώματος.

Μία 32χρονη γυναίκα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η οποία ήταν προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, ήταν αυτή που δεν αντιλήφθηκε ότι οι υποτιθέμενοι πελάτες είναι αστυνομικοί. Τους είπε ότι μπορούν να συνευρεθούν ερωτικά με μία από τις γυναίκες που έχουν στο μαγαζί.


Πρόκειται για κοπέλες από την Κολομβία έναντι χρηματικού αντιτίμου 200 ευρώ. Μάλιστα υπήρχε και ειδικό δωμάτιο για τις συγκεκριμένες συνευρέσεις.

Ένας αστυνομικός παρέδωσε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα τέσσερα 50ευρα. Πήγε με την κοπέλα στο δωμάτιο μόλις αυτή ξεκίνησε να γδύνεται της αποκάλυψε την ιδιότητά του. Ειδοποίησε τους συναδέλφους του και έγιναν συνολικά έξι συλλήψεις, η προσωρινά υπεύθυνη και οι πέντε γυναίκες όπου εργαζόταν εκεί ως εκδιδόμενες.

Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία και για την υπεύθυνη του χώρου, μία γυναίκα από τη Ρουμανία, η οποία έλειπε τη συγκεκριμένη στιγμή και αναζητείται. Βαρύτατες οι κατηγορίες για τους εμπλεκόμενους.

Διαβάστε ακόμη: «Θύελλα» αποκαλύψεων για τα κυκλώματα μαστροπείας στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη: Ο «εγκέφαλος» του εγκλήματος παραμένει ακόμα ασύλληπτος (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Πώς η 25χρονη Μαρία έριξε 7 ανήλικες στην πορνεία: Η χλιδάτη ζωή, η ταρίφα, τα ναρκωτικά, η σχέση με τη Λορέλα - "Εκδίδονταν με τη θέλησή τους" υποστηρίζει (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ