Emily in Paris: Ποιος είναι ο άγνωστος άντρας πάνω στη βέσπα; Νέες φωτό από την 4η σεζόν που θα δούμε στις 12 Σεπτεμβρίου

Για τους lovers της σειράς!

Όλο και πιο κοντά είμαστε στην κυκλοφορία των νέων επεισοδίων για την 4η σεζόν του Emily in Paris.

Συγκεκριμένα, στις 12 Σεπτεμβρίου συντονιστείτε όλοι στο Netflix.

Μέχρι τότε όμως αρκούμαστε σε σταδιακές δημοσιεύσεις στα social media που αποκαλύπτουν σκηνές από όσα πρόκειται να δούμε.

Πριν μερικές ώρες νέες φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο instagram.

Μεταξύ των ενσταντανέ βλέπουμε την πρωταγωνίστρια, Λίλι Κόλινς να κάνει βόλτα με μια βέσπα με έναν μυστηριώδη άντρα (τον υποδύεται ο γοητευτικός Ιταλός Γιουτζένιο Φραντσεσκίνι), είτε ποζάρει με φόντο τη Fontana di Trevi.

Διαβάστε ακόμη: Emily in Paris: Νέο υλικό από το backstage της φωτογράφισης - Όλα όσα θα δούμε στην 4η σεζόν (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Πρεμιέρα σήμερα για την «Emily in Paris» στο Netflix: Ετοιμαστείτε για τις περιπέτειες, τους έρωτες αλλά και τα φοβερά ντυσίματα - Αttack της Αμερικανίδας στην πόλη του φωτός (φωτό & βίντεο)

Τα νέα επεισόδια του 2ου μέρους του Εmily in Paris 4 θα ξεκινήσουν αφού η Έμιλι και ο σεφ Γκάμπριελ (Λούκας Μπράβο) είπαν τελικά το «Σ’ αγαπώ». Αλλά έχουν βρει πραγματικά την ευτυχία τους ή θα μπουν εμπόδια στον δρόμο τους; Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της 4ης σεζόν του Netflix, «Η χημεία τους είναι αναμφισβήτητη καθώς συνεργάζονται για να κερδίσουν ένα αστέρι Michelin για το εστιατόριό του, αλλά δύο μεγάλα μυστικά απειλούν να αναιρέσουν όλα όσα έχουν ονειρευτεί».

Stay tuned!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ