Σαλαμίνα: Αυτός είναι ο 39χρονος που έσωσε 20χρονη από επίδοξο βιαστή - "Τον χτύπησα & θα το έκανα πάλι - Δεν τον ξέρω, έμαθα έχει χαρτί σχιζοφρένειας"

"Τον τράβηξα βίντεο για να πει λεπτομερώς από μόνος του τι έκανε"

Θύμα απόπειρας βιασμού έπεσε μία νεαρή κοπέλα χθες (28/8) το απόγευμα στη Σαλαμίνα.

Συγκεκριμένα, η 20χρονη κοπέλα ήταν στη θάλασσα, όταν την κυνήγησε ένας άντρας μέσα στο νερό για τη βιάσει και της έλεγε πως θα την μαχαιρώσει.


Ο Αχιλλέας Γκίγκιλας μίλησε στο Live News του Mega, λέγοντας πως θα ξαναχτυπούσε και πάλι έναν τέτοιον τύπο, όπως θα έκανε ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος, μετά από όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα.

"Την κοπέλα την κυνηγούσε ο τύπος αυτός τρέχοντας. Με το που τον βλέπω να την πλησιάζει τράβηξα βίντεο. Εκεί τρομοκρατήθηκε αυτός και τον τράβηξα βίντεο για να πει λεπτομερώς από μόνος του τι έκανε", ανέφερε ο 39χρονος.

"Με το που βλέπω ότι την πλησιάζει ξεκινάω και του φωνάζω. Αυτός φοβήθηκε, τον βγάζω έξω και τον έβγαλα βίντεο, για να πει τι έκανε από μόνος του. Τον χτύπησα και θα το έκανα πάλι, όπως θα έκανε κάθε φυσιολογικός άνθρωπος, με όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα", τόνισε.

"Δεν τον ξέρω, έμαθα από την αστυνομία ότι έχει χαρτί σχιζοφρένειας και πρόσφατα βγήκε από τη φυλακή" κατέληξε.

Τι δήλωσε ο πατέρας της 20χρονης

"Είναι γνωστός της κόρης μου (ο 39χρονος), τον πήρε τηλέφωνο και του είπε κάποιος με ενοχλεί εδώ στην παραλία. Διαφυγή δεν υπήρχε να φύγει γιατί ήταν από σκαλιά που κατέβηκε αυτός, ήταν εκεί τα σκαλιά που έπρεπε να ανέβει για να φύγει" ανέφερε.

"Το παιδί είναι σε σοκ. Προσπαθούμε κι εμείς λίγο να το συνεφέρουμε. Μπορεί να πνιγόταν και το παιδί μου", συμπλήρωσε ο πατέρας.


Το χρονικό της φρίκης

Ο 39χρονος άκουσε τη φίλη του να ζητά βοήθεια, καθώς ο άνδρας που κολυμπούσε δίπλα της απειλούσε ότι θα την βίαζε και θα την μαχαίρωνε.

Η νεαρή άρχισε να κολυμπά προς το σημείο όπου βρισκόταν ο φίλος της για να την σώσει. Η γυναίκα ήταν πλέον ασφαλής και ο επίδοξος βιαστής άρχισε να καταλαβαίνει ότι δε θα γλίτωνε.

Όταν ο άνδρας βγήκε από τη θάλασσα, τον περίμενε στην ακτή ο φίλος της κοπέλας, ο οποίος άρπαξε τον επίδοξο βιαστή και άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι.


Τον στρίμωξε στα βράχια και μάλιστα τράβηξε βίντεο με την ομολογία του δράστη. Ο 39χρονος τον πίεσε να τα πει όλα υπό την απειλή της γροθιάς του. Δίπλα του, η 20χρονη επιβεβαιώνει τα όσα έχουν συμβεί.

Η νεαρή κοπέλα, ισχυρίζεται ότι είδε τον δράστη για πρώτη φορά σε μία στάση λεωφορείων, λίγα μέτρα από την ακτή. Εκεί ο 35χρονος φέρεται να την απείλησε ότι θα την βιάσει και της είπε ότι είχε επάνω του μαχαίρι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ