Ναταλία Τσαλίκη: Σπάνια εμφάνιση με την κόρη της, Ηρώ Μπέζου - Σικ casual style στην θεατρική παράσταση, «Ηρακλής Μαινόμενος» (φωτό)

Στο Ηρώδειο

Η εμβληματική τραγωδία του Ευριπίδη, «Ηρακλής Μαινόμενος», περιόδευσε το καλοκαίρι στα ανοιχτά θέατρα όλης της χώρας, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά και με έναν θίασο σπουδαίων ηθοποιών.

Μετά την πρεμιέρα της στην Αθήνα (Παρ 5/7 & Σάβ 6/7 – Παπάγου), η παράσταση ταξιδεύει σε περισσότερους από 40 σταθμούς σε ολόκληρη τη Ελλάδα.

Χθες, 1η Σεπτεμβρίου φιλοξενήθηκε στο αρχαίο θέατρο στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Ένας σπουδαίος θίασος με τους Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Γιώργο Γάλλο, Στεφανία Γουλιώτη, Ηρώ Μπέζου, Άννα Καλαϊτζίδου, Γιάννη Κλίνη, Αινεία Τσαμάτη, Νίκο Μήλια, Γκαλ Ρομπίσα, Μπάμπη Γαλιατσάτο, Θανάση Ραφτόπουλο, Αντώνη Αντωνόπουλο, καθώς και τον διαπρεπή μουσικό Φώτη Σιώτα σε εξέχοντα ρόλο επί σκηνής, μας βυθίζει στην υπαρξιακή αγωνία της εμβληματικής τραγωδίας του Ευριπίδη, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Δημήτρη Καραντζά.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Ηρώ Μπέζου σε μία κοινή εμφάνιση με την Ναταλία Τσαλίκη.

Οι δύο γυναίκες πόζαραν με χαμόγελο και σικ casual style.

Η μαμά Ναταλία επέλεξε πράσινη πουά παντελόνα με λευκή μπλούζα, ενώ η Ηρώ φόρεσε τζιν σορτσάκι και λαδί τιραντάκι.

Η Ηρώ Μπέζου φαίνεται πως έχει κληρονομήσει την καλλιτεχνική φλέβα του πατέρα της Γιάννη Μπέζου αλλά και της μητέρας της Ναταλίας Τσαλίκη.

Η ηθοποιός από πολύ μικρή ηλικία είχε έρθει σε επαφή με τον καλλιτεχνικό χώρο και ειδικά με αυτόν της τηλεόρασης, καθώς είχε εμφανιστεί στο πλευρό του πατέρα της. Η ίδια ανήκει στα πλέον ταλαντούχα ονόματα της γενιάς της και ακολουθεί μία σταθερή πορεία στο θέατρο.

201806131301520.4746_GIANIS_MPEZOS_IRO_MPEZOY_12062018.jpg

Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έγινε σε παιδική ηλικία το 1999, στην κωμική σειρά του Mega «Αριστοτέλης ο άριστος».

Η Ηρώ Μπέζου μάλιστα έχει ήδη παίξει στην Επίδαυρο, ενώ έχει συνεργαστεί και με μεγάλα ονόματα του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Μπέζος: Η κόρη του Ηρώ, ζευγάρι με πασίγνωστο ηθοποιό - Τι αποκάλυψε ο γαμπρός για τον πεθερό; (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Στην Ηρώ Μπέζου δόθηκε το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» - Η καρφίτσα στο πέτο της για 1 χρόνο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ