Φεστιβάλ Βενετίας: Τζούλιαν Μουρ-Τίλντα Σουίντον με "αντίθετα" looks - Sequin φόρεμα η μία, μονόχρωμο σύνολο Chanel για την Βρετανίδα (φωτό)

Η καθεμία με το δικό της στυλ

Με λαμπερές εμφανίσεις συνεχίζει να μας εκπλήσσει το 81ο ετήσιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στην Βενετία!

Πλήθος celebrities ποζάρει καθημερινά στο κόκκινο χαλί στο Lido με looks που αφήνουν εποχή.

Το βράδυ της Δευτέρας είδαμε τους πρωταγωνιστές του "The Room Next Door", Τζούλιαν Μουρ και Τίλντα Σουίντον με τον σκηνοθέτη, Πέδρο Αλμοδόβαρ.

instagram @justjared

Για την περίσταση, η Τζούλιαν φόρεσε ένα εντυπωσιακό sequin φόρεμα Bottega Veneta με μακρύ μανίκι, ενώ η Τίλντα Σουίντον επέλεξε ένα μονόχρωμο γκρι σύνολο με την υπογραφή της Chanel Couture.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Λίγα λόγια για την ταινία 

Η ταινία είναι μια προσαρμογή του μυθιστορήματος What Are You Going Through του 2020 της Sigrid Nunez.

Επικεντρώνεται σε μια συγγραφέα με μπεστ σέλερ, την Ίνγκριντ (Μουρ) και τη Μάρθα (Σουίντον), καθώς αναζωπυρώνουν μια φιλία μετά από χρόνια που δεν έχουν επαφή.

Καθώς βυθίζονται στις αναμνήσεις του παρελθόντος, η Μάρθα, που παλεύει με τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας σε τελικό στάδιο, αποκαλύπτει το σχέδιό της να πεθάνει με αξιοπρέπεια και ζητά από την Ίνγκριντ να είναι στο διπλανό δωμάτιο όταν πάρει ένα χάπι ευθανασίας.

Διαβάστε ακόμη: Η Αμάλ Κλούνεϊ έλαμψε με νέο κίτρινο φουστάνι - Μετά έβαλε ένα σούπερ μαύρο - Αδιανόητο χτένισμα - Η μνηστή του Μπραντ Πιτ έχει δρόμο ... (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Black is black! Κέιτ Μπλάνσετ, Αντζελίνα Τζολί, Νικόλ Κίντμαν, Μόνικα Μπελούτσι - Τέσσερις stars με μαύρα φορέματα στη Βενετία

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ