Οδηγός περιποίησης: Κάντε αυτά τα 5 απλά βήματα κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε & θα δείχνετε πιο φρέσκιες & λαμπερές (φωτό)

Μην διστάσετε!

Η καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τη διατήρηση της υγείας και της λάμψης του δέρματός μας και της εικόνας μας προς τα έξω.

Ακολουθώντας μερικά απλά βήματα από το βράδυ θα σας βοηθήσουν να δείχνετε κάθε πρωί λαμπερές.

Από τον καλό ύπνο, τη προετοιμασία και την σωστή ενυδάτωση όλα μετράνε.

Ας δούμε λοιπόν πώς μπορούμε να ενσωματώσουμε κάποιες πρακτικές στην βραδινή μας ρουτίνα για να έχουμε κάθε μέρα μια προσεγμένη εικόνα προς τα έξω.

  1. Επιλέξτε τα ρούχα σας: Διαλέξτε και σιδερώστε τα ρούχα που θα φορέσετε την επόμενη μέρα. Αυτό θα σας εξοικονομήσει χρόνο και άγχος το πρωί.
  2. Καθαρίστε το πρόσωπό σας: Αφαιρέστε το μακιγιάζ και καθαρίστε το πρόσωπό σας πριν κοιμηθείτε. Αυτό θα βοηθήσει το δέρμα σας να αναπνεύσει και να ανανεωθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας.
  3. Ενυδάτωση: Χρησιμοποιήστε μια ενυδατική κρέμα για να διατηρήσετε το δέρμα σας ενυδατωμένο. Αν έχετε λιπαρό δέρμα, επιλέξτε μια ελαφριά, μη λιπαρή φόρμουλα.
  4. Ηeatless curls: Οι μπούκλες χωρίς θερμότητα είναι ένας φανταστικός τρόπος για να αποκτήσετε όμορφες, ελαστικές μπούκλες χωρίς να καταστρέψετε τα μαλλιά σας με θερμότητα.
  5. Οργανώστε την τσάντα σας: Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε για την επόμενη μέρα στην τσάντα σας. Αυτό περιλαμβάνει κλειδιά, πορτοφόλι, κινητό και ό,τι άλλο χρειάζεστε.

Εσείς θα τα δοκιμάσετε;

Διαβάστε ακόμα: Ιδού 6 tips για την αντιγήρανση! – Έτσι «πάτε» πίσω τον χρόνο & θα νιώσετε πιο νέες από ποτέ (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Tips για λαμπερό χρώμα μαλλιών: Από το βούρτσισμα & την θερμοκρασία του νερού, στις βαφές και τα σαμπουάν

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ