«Όταν την είδα, δεν αναγνώρισα το παιδί μου»: Σοκάρει η μητέρα της 19χρονης που ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της - «Το πρόσωπό της ήταν μέσα στα αίματα» (φωτό & βίντεο)

 «Την έκανε αγνώριστη, την κατάλαβα από αυτά που φορούσε», είπε η μητέρα της της 19χρονης στη Χαλκίδα

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από τον άγριο ξυλοδαρμό 19χρονης στη Χαλκίδα από τον πρώην σύντροφό της, έναν 23χρονο επειδή του ζήτησε να χωρίσουν.

Οι εικόνες προβλήθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Star και σύμφωνα με τη μητέρα της κοπέλας, η γυναίκα έγινε αγνώριστη από το ξύλο. «Όταν την είδα, δεν αναγνώρισα το παιδί μου. Την αναγνώρισα μόνο από αυτό που φορούσε. Το πρόσωπό της ήταν απλά μέσα στα αίματα», είπε η μτέρα της.

Η 19χρονη σχολιάζοντας τη στιγμή της επίθεσης, είπε πως «εκείνο το βράδυ ήμουν για ποτό, όταν μου επιτέθηκε στο πάρκινγκ του μαγαζιού που βρισκόμασταν. Το μαρτύριο μου, όμως, συνεχίστηκε στο σπίτι. Είχε παραβιάσει την πόρτα και με περίμενε. Με χτυπούσε με μπουνιές σε όλο το σώμα μου, έφτυνα αίμα, πολύ αίμα. Μέσα στη ζάλη μου, θυμάμαι, ότι είχε πάρει ένα μαχαίρι και με κυνηγούσε».


Διαβάστε ακόμα: Σοκάρει η περιγραφή 19χρονης: Ζήτησε να χωρίσει και ο 23χρονος φίλος της, την έκανε αγνώριστη από το ξύλο - «Έβγαζα αίμα από το στόμα» - «Άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε να με κυνηγάει» (βίντεο)

 

Ο δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος

Επίσης, σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο δράστης παραμένει ασύλληπτος ακόμα και τώρα, είπε πως «από τότε κρύβεται, πέρασε το αυτόφωρο και δεν έγινε τίποτα. Φοβάμαι για τη ζωή μου, οι αρχές δεν έχουν κάνει το παραμικρό, δεν μπορώ να κυκλοφορήσω ελεύθερα και εκείνος συνεχίζει κανονικότατα τη ζωή του, χωρίς να έχει πάθει τίποτα από τον νόμο. Πρέπει να τιμωρηθεί, η ζωή μου έχει γίνει μετά από αυτό μια κόλαση».

Η μητέρα της 19χρονης σχολιάζοντας την επόμενη μέρα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό, είπε ότι «Τo παιδί είναι πάντα με συνοδεία για να πιεί ένα καφέ, πρέπει να έχουμε ένα συνοδό δίπλα για να είμαι εγώ καλλημένη ότι το παιδί μου είναι ασφαλές».


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ