Vintage video, 1981: Η αείμνηστη Μαίρη Χρονοπούλου θυμάται την γλυκόπικρή πρώτη μέρα του σχολείου – Πως αντέδρασε η μαμά της στο πρώτό της λάθος;

"Συνέβησαν άσχημα, εγώ κρατάω μόνο τα όμορφα!", πρόσθεσε η σταρ του ελληνικού κινηματογράφου.

Η μέρα ξεκινά με ένα συγκλονιστικό vintage βίντεο που θα σας γλυκάνει.

Φυσικά το μοιράστηκε η Έλενα Μακρή μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, elenasdiary_blog.

Η αγαπημένη μας σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, η Μαίρη Χρονοπούλου μοιράζεται σε ρεπορτάζ της ΕΡΤ από το 1981 τις γλυκόπικρες αναμνήσεις της από το σχολείο.

Εξιστορεί την πρώτη μέρα της στο σχολείο λέγοντας: «Η πρώτη μέρα στο σχολείο άρχισε πάρα πολύ ένδοξα και τελείωσε πάρα πολύ άδοξα. Έφτασα στο σχολείο ως ένα μικρό παιδάκι θαύμα, διαβάζοντας παπαγαλία τις εφημερίδες. Έφτασε η στιγμή που μας έμαθαν το πρώτο γράμμα και γω γύρισα σπίτι περιχαρής ότι διέπρεψα, όμως το μπαστουνάκι στο γράμμα Α το είχα από την ανάποδη. Η μητέρα μου έσπασε στο κεφάλι το πινακάκι που τα έγραφα. Συνέβησαν πολλά, άσχημα και ωραία. Εγώ κρατάω μόνο τα όμορφα».

Κρατήστε και σεις μόνο τα όμορφα από τα σχολικά σας χρόνια και να είστε λίγο πιο επιεικείς με τα παιδάκια σας, γιατί το χρειάζονται.

Αυτό είναι το μήνυμα που προσπαθεί να περάσει η αείμνηστη Μαίρη Χρονοπούλου

Διαβάστε ακόμα: Vintage Pic: Ζωή Λάσκαρη & Μαίρη Χρονοπούλου σε βραδιά πρεμιέρας – Οι πανέμορφες & λαμπερές ηθοποιοί αγκαλιασμένες για την ταινία «Χωρίς ταυτότητα»

Διαβάστε ακόμα: Μαίρη Χρονοπούλου: Θα γινόταν σήμερα 91, η μεγάλη star του ελληνικού κινηματογράφου – Flashback στις πιο εμβληματικές στιγμές – Η άτυχη προσωπική ζωή

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ