Επεισόδιο στο γραφείο του Κασσελάκη στη Βουλή: Απαγορεύτηκε από τη φρουρά να μπει υπάλληλος του ΣΥΡΙΖΑ - Εντολή Νίκου Παππά "να μην μπει κανείς" (βίντεο)

Τι επόμενες μέρες θα αλλάξουν και οι κλειδαριές των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή

Το γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, άλλαξε χέρια μετά από αυτό της Κουμουνδούρου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει πρόσβαση στο γραφεί που είχε όσο ήταν πρόεδρος στη Βουλή και μόνο Νίκος Παππάς, εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μπορεί να το χρησιμοποιεί.

Πληροφορίες από το περιβάλλον του Προέδρου της Βουλής αναφέρουν πως τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε αίτημα από τον ΣΥΡΙΖΑ να επιτρέπεται η είσοδος μόνο στον ίδιο τον Νίκο Παππά και τον συνεργάτη του Παναγιώτη Μελαχρινό και πώς δόθηκε εντολή να μην μπει κανείς στον χώρο, όσο ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, στη ΔΕΘ.

Αυτή ακριβώς η εντολή αποτέλεσε την αιτία για την μικροένταση που επικράτησε νωρίτερα το πρωί έξω από το γραφείο που κατείχε μέχρι πρόσφατα ο Στέφανος Κασσελάκης ως αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Όταν υπάλληλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ που εργάζεται στο συγκεκριμένο γραφείο, επιχείρησε να εισέλθει στον χώρο εργασίας του, έπεσε σε «μπλόκο» του φρουρού της Βουλής και κατά το κοινώς λεγόμενο, έφαγε «πόρτα».


 

Κλήθηκε και ο Φρούραρχος

«Υπάρχει εντολή να μην μπει κανένας μέσα», φέρεται να του είπε αστυνομικός στον υπάλληλο του ΣΥΡΙΖΑ που ήθελε να μπει μέσα υποστηρίζοντας ότι εργάζεται εδώ και πολύ καιρό, πριν καν εκλεγεί ο Στέφανος Κασσελάκης, στο συγκεκριμένο γραφείο και δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί να μπει.

Αυτήκοοι μάρτυρες αναφέρουν ότι άρχισε να φωνάζει με 3-4 άτομα της φρουράς της Βουλής αλλά και τον ίδιο τον φρούραρχο να φτάνουν στο χώρο. 

Μετά από διαβουλεύσεις και με τον ΣΥΡΙΖΑ, τα γραφεία του οποίου βρίσκονται στον 2ο όροφο της Βουλής, ο εν λόγω εργαζόμενος μπήκε τελικά στο γραφείο του.

Συνεργάτες του Κώστα Τασούλα έλεγαν ότι σε πρώτη φάση θα πρέπει να επιλυθεί το ζήτημα με τους μετακλητούς συνεργάτες του κ. Φάμελλου οι οποίοι αυτοδικαίως έχασαν τη θέση τους μόλις ο κ. Φάμελλος απώλεσε το αξίωμα. 

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες το αμέσως επόμενο διάστημα οι κλειδαριές στις δύο πόρτες του γραφείου του προέδρου της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα αλλάξουν, με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ να είναι υπεύθυνο για το ποιος θα έχει τα κλειδιά.

Τι λέει το περιβάλλον του Νίκου Παππά

Πηγές από το περιβάλλον του προέδρου της ΚΟ Νίκου Παππά ανέφεραν: «Υπήρξε αλλαγή στον τρόπο πρόσβασης στο γραφείο εχθές αργά το βράδυ και εκ παραδρομής δεν είχαν ενημερωθεί λόγω ώρας όλοι οι συνεργάτες. Ο υπάλληλος εργάζεται ήδη και θα συνεχίσει να εργάζεται κανονικά στο γραφείο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ