Πριγκίπισσα Μέτε Μάριτ της Νορβηγίας: Συνελήφθη ο 27χρονος γιος της ξανά - 4 τον κατηγορούν για κακοποίηση & ψυχολογική βία (φωτό)

Μια ακόμη ανατροπή σε μια όλο και πιο ντροπιαστική υπόθεση για το Στέμμα της Νορβηγίας.

Ο 27χρονος νεαρός γιός της Πριγκίπισσας Μέτε Μάριτ της Νορβηγίας από τον πρώτο της γάμο φυλακίστηκε για λίγο την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024, αφού προσπάθησε να επικοινωνήσει εκ νέου με τη νεαρή γυναίκα που κατέθεσε μήνυση εναντίον του τον Αύγουστο. 

Μια ακόμη ανατροπή σε μια όλο και πιο ντροπιαστική υπόθεση για το Στέμμα της Νορβηγίας.

Σύμφωνα με το Point De Vue, συνολικά τέσσερα άτομα κατηγορούν τον γιο της Πριγκίπισσας για σωματική και ψυχολογική βία.

Είχε πάει για κυνήγι με φίλους στην κομητεία Innlandet αλλά η απόδραση σταμάτησε σύντομα. 

Image

Ο 27χρονος Marius Borg Høiby, ο οποίος συνελήφθη σε ένα σαλέ στον δήμο του Gausdal, μεταφέρθηκε στο κεντρικό κέντρο κράτησης στο Όσλο.

Ο θετός γιος του Διάδοχου και Πρίγκιπα Haakon φέρεται να παραβίασε το μέτρο απομάκρυνσης που έβαλε ο δικαστής για να προστατεύσει τη νεαρή γυναίκα που τον κατηγορεί για επίθεση.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Μέτε Μάριτ της Νορβηγίας: Στην φυλακή μετά την ομολογία του ότι χτύπησε την σύντροφό του, ο 27χρονος εξώγαμος γιος της – Τα ναρκωτικά, το αλκοόλ & το αντίστοιχο παρελθόν της μαμάς του (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Mette Marit της Νορβηγίας: Tο κορίτσι με το σκανδαλώδες παρελθόν - Οι δύο ''αλήτες'' πρώην της, το εξώγαμο - Η βαριά της ασθένεια σήμερα (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ