Πρεμιέρα πρωινών εκπομπών με απίθανα looks! – Σκορδά, Καινούργιου & Τσολάκη στα λευκά – Η Τσιμτσιλή «άναψε» φωτιές με το κόκκινο mini φόρεμα (φωτό & βίντεο)

Υπέροχες όλες!

Αυτή η Δευτέρα ήταν η πρεμιέρα για τις περισσότερες πρωινές εκπομπές και όπως καταλαβαίνετε οι κεντρικές παρουσιάστριές μας εντυπωσίασαν.

Μιλάμε φυσικά για την Φαίη Σκορδά, την Κατερίνα Καινούργιου, την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Ελένη Τσολάκη.

Στα λευκά ήταν ντυμένες όλες εκτός από την Σταματίνα Τσιμτσιλή με τα αγαπημένα της κόκκινα.

Η Φαίη Σκορδά έκανε πρεμιέρα με την νέα της εκπομπής Buongiorno στο Mega.

Φόρεσε ένα λευκό μίνι φόρεμα το οποίο συνδύασε με μαύρες country boots. Το μαλλί της ήταν κομμένο καρέ και το μακιγιάζ της διακριτικό.

Είπε η Σκορδά ανοίγοντας την εκπομπή:


«Καλημέρα mega καλημέρα σε όλη την Ελλάδα. Καλή εβδομάδα, καλή τηλεοπτική σεζόν. Θέλω να σας κάνω μια μεγάλη αγκαλιά. Μου λείψατε πολύ. Ξανά λέω καλημέρα από το κανάλι που ξεκίνησε το πρωινό και είμαι πολύ χαρούμενη. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ... Ξέρετε αυτές τις ημέρες τις πρεμιέρα είναι λίγο ιδιαίτερες για εμένα. Από το άγχος εννοώ. Έχουμε πολλά να πούμε. Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του σταθμού, τον κ. Μαρινάκη. Όλα τα στελέχη ήταν δίπλα μου γιατί με βοήθησαν να βρω ξανά το πρωινό, το πρωινό μου στο MEGA».

Total white look και για την Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» επέλεξε ένα chic σύνολο, το οποίο αποτελούταν με cropped top και midi φούστα. 


Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να πει λίγα λόγια μέσα από την καρδιά της: «Μαζί μοιραζόμαστε τα πάντα,. Τα όμορφα, τα δύσκολα. Είμαστε 4 χρόνια μαζί εδώ στο σπίτι μας τον Αlpha. Φέτος αποφάσισα να απαλλαγώ από οποιαδήποτε τοξικότητα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Είχα ένα υπέροχο καλοκαίρι. Kαι ξεκινάω τη σεζόν με πολύ καλή διάθεση».

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Καινούργιου: Η "Super Κατερίνα" επιστρέφει πιο ανανεωμένη από ποτέ - Η φωτό με την ομάδα της & τα νέα πρόσωπα

Με λευκό και πολύ εντυπωσιακό φόρεμα έκανε πρεμιέρα και η Ελένη Τσολάκη

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» στο Open Tv έβαλε ένα mini λευκό φόρεμα που μας θύμισε 70και ήταν υπέρλαμπρή.


Τα πρώτα της λόγια ήταν: «Η πιο γλυκιά, η πιο όμορφη, η πιο αισιόδοξη καλημέρα. Να έχουμε μια ωραία χρονιά, με υγεία, ωραίες στιγμές, με χαμόγελα, με ωραίες ειδήσεις φυσικά και με υπέροχη παρέα. Είμαι πολύ χαρούμενη για το φετινό Σου Σου, είμαι πολύ χαρούμενη που σήμερα θα ξεκινήσουμε και θα μπούμε με το δεξί όλοι μαζί. Δεν χάνω όμως χρόνο γιατί τα θέματα είναι πολλά, τα αποκλειστικά είναι πολλά και θέλω να προλάβουμε να τα δούμε όλα».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε την διαφορά!

Η παρουσιάστρια του Ηappy Day στον Αlpha για την πρώτη εκπομπή της νέα σεζόν, επέλεξε ένα μίνι strapless κόκκινο φόρεμα, με το οποίο «άναψε» φωτιές και μαγνήτισε τα βλέμματα.


«Μια γλυκιά καλημέρα που μας έλειψε, που περιμένουμε τόσες μέρες να έρθουμε στο πόστο μας, να την πούμε αυτή την καλημέρα, να πιούμε τον καφέ μας. Για μας, αυτό που κάνουμε είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας πια, μας λείπει. Γυρίσαμε από το καλοκαίρι και περιμέναμε να τα πούμε γιατί αυτό που έχουμε χτίσει είναι κάτι που δε μπορούμε να αποχωριστούμε. Πως γίνεται μετά από 11 χρόνια να υπάρχει μια γλυκιά αγωνία; Ένα άγχος; Ένα καρδιοχτύπι;.. Σας αγαπάμε, σας ευχαριστούμε και έχουμε βάλει τα δυνατά μας και φέτος να έχουμε μια χρονιά συγκλονιστική» ήταν τα πρώτα της λόγια.

Ποια ήταν η αγαπημένη σας;

Διαβάστε ακόμα: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μας "χαιρετάει" από την Σιγκαπούρη! Τα outfits που πήρε μαζί στις εξωτικές διακοπές! (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ