Κώστας Καραμανλής - Νατάσα Παζαΐτη: Γοητευτικός ο 21χρονος γιος τους, Αλέξανδρος στο Ηρώδειο – Η συνάντηση με τον μεγάλο σχεδιαστή μόδας Jean-Paul Gaultier (φωτό)

Η solo εμφάνιση του Αλέξανδρου Καραμανλή στην συναυλία της Ντιόν Γουόργουικ.

Ο Αλέξανδρος Καραμανλής σε μια σπάνια έξοδο στο κατάμεστο Ηρώδειο.

Ο γιος του τέως Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη πήγε μόνος του να παρακολουθήσει την μοναδική συναυλία της Ντιόν Γουόργουικ.

Ο 21χρονος φαινόταν άνετος και γοητευτικός.

Για αυτή την όμορφη βραδιά επέλεξε καφέ παντελόνι και γαλάζιο πουκάμισο.

Ο Αλέξανδρος Καραμανλής δεν παρέλειψε εννοείται να χαιρετήσει τον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας, Jean-Paul Gaultier, ο οποίος βρισκόταν στις πρώτες σειρές του θεάτρου.

Να σημειωθεί, πως ο Αλέξανδρος Καραµανλής σπουδάζει στη Σχολή ∆ιοίκησης Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη, ενώ η δίδυμη αδελφή του, Αλίκη, σπουδάζει Πολιτικές Επιστήµες στο Πάντειο Πανεπιστήµιο και παράλληλα Επικοινωνία και Media στο Deree.

Διαβάστε ακόμα: Και τραγουδιστής ο γιος του Κώστα Καραμανλή & της Νατάσας Παζαΐτη - Ερμηνεύει Στράτο Διονυσίου & το πλήθος διασκεδάζει (φωτό-βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Η Νατάσα Παζαΐτη πολύ ευδιάθετη για το "Ένας αιώνας Μίμης Πλέσσας": Η πολύ chic εμφάνιση της – Το λινό μπεζ φόρεμα & τα χρυσά κοσμήματα (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ