«Νόμιζα ότι θα πέθαινα - Είμαι τυχερή που ζω»: 24χρονη Βρετανίδα δείχνει τα τραύματα από τροχαίο στην Κέρκυρα - Έπεσε με τη "γουρούνα" σε γκρεμό (βίντεο)

Η 24χρονη Μάντι Μόρις είχε έρθει για να γιορτάσει τα γενέθλιά της στην Κέρκυρα

Η 24χρονη Μάντι Μόρις από τη Βρετανία περιγράφει τα όσα έζησε στην Κέρκυρα κατά την διάρκεια των διακοπών της όταν σε τροχαίο με γουρούνα τραυματίστηκε σοβαρά.

Μετά το ατύχημα, η 24χρονη, η οποία ταξίδεψε στην Κέρκυρα για να γιορτάσει τα γενέθλιά της, χαρακτηρίζει "παγίδες θανάτου" τις γουρούνες.

Σύμφωνα με την ίδια όλα συνέβησαν μόλις δύο ώρες από τη στιγμή που νοίκιασαν την γουρούνα. Όπως υποστηρίζει, ακόμα δεν έχει καταλάβει τι συνέβη και η γουρούνα βγήκε εκτός δρόμου και κάνει λόγο είτε για μηχανική βλάβη είτε από την κακή κατάσταση του οδοστρώματος.

Maddy Morris said she was out with a friend on her birthday when the rental bike crashed

"Είμαι τυχερή που ζω" δήλωσε σε βρετανικά μέσα η 24χρονη που σπουδάζει νοσηλευτική στο Μάντσεστερ και καλεί όλους να αποφεύγουν γουρούνες στις διακοπές τους.

"Πηγαίναμε με 30χλμ./ώρα, δεν τρέχαμε. Οδηγούσα και πίσω μου ήταν η φίλη μου. Υπήρχαν αυτοκίνητα που μας προσπερνούσαν και γι' αυτό πηγαίναμε αργά. Ξαφνικά βγήκαμε εκτός δρόμου και πέσαμε στον γκρεμό."

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ