Έλενα Ακρίτα: Παραιτούμαι από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για τον «γιο της πλύστρας» - Δεν έγινε δεκτή από τον Νίκο Παππά (βίντεο)

Αν γινόταν δεκτή η παραίτηση της, η Έλενα Ακρίτα είχε αποφασίσει να παραδώσει την έδρα στον ΣΥΡΙΖΑ

 

 


Σε ανακοίνωσή της μετά το επεισόδιο που προκλήθηκε με τα όσα ανέφερε για τον «γιο της πλύστρας» η Έλενα Ακρίτα δήλωσε την παραίτησή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζοντας ότι θα παρέδιδε την έδρα της.

Σύμφωνα με την ίδια ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς δεν έκανε αποδεκτή την παραίτησή της και έτσι η κα Ακρίτα παραμένει βουλευτής.

Σε περίπτωση που η παραίτησή της γινόταν αποδεκτή τη θέση της θα έπαιρνε ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Μιχάλης Καλογήρου.

Δείτε ακόμα: Έλενα Ακρίτα: «Τον χορτασμένο μην τον φοβάσαι» - Η ανάρτηση με φόντο την πισίνα που ξεσήκωσε το Twitter - Δείτε σχόλια στο "Χ"


«Παρά το γεγονός ότι ζητησα συγγνώμη για το λάθος μου, έκρινα ότι έχω ηθικό χρέος να παραιτηθώ από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Έστειλα σχετική επιστολή στον Πρόεδρο της ΚΟ θέτοντας την έδρα μου στη διάθεση του κόμματος.

Ο Νίκος Παππας δεν αποδέχτηκε την παραίτηση μου, εκτιμώντας πως, στην προκειμένη περίπτωση, η δημόσια παραδοχή, αναγνώριση και η ανασκευή είναι αρκετή.

Ετσι προχωρώ στη ζωη. Με σωστά, με λάθη πάντα με γνώμονα το αξιακό μου σύστημα και τη συνείδησή μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ