«Την χώρισα» δήλωσε ο Ryan Lizza αρραβωνιαστικός της διάσημης δημοσιογράφου που φλέρταρε με τον Ρόμπερτ Κένεντυ

Ήταν μαζί από το 2022

Ο δημοσιογράφος του περιοδικού "Politico", Ryan Lizza και σύντροφος της Olivia Nuzzi επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι έχει ακυρώσει τον αρραβώνα τους λόγω του συνεχιζόμενου σκανδάλου σχετικά με την υποτιθέμενη σχέση της με τον Robert F. Kennedy Jr. 

Να πούμε ότι ο Κένεντι είναι παντρεμένος από το 2014 με την ηθοποιό του «Curb Your Enthusiasm» Τσέριλ Χάινς και είναι η τρίτη σύζυγός του.

Η Νούζι ήταν αρραβωνιασμένη με δημοσιογράφο του Politico, Ryan Lizza από το 2022.

Πηγές δήλωσαν στην Post ότι η Olivia Nuzzi και ο RFK. Jr. φέρονται να έκαναν sexting ενώ εκείνη ήταν αρραβωνιασμένη και εκείνος παντρεμένος.

Η δημοσιογράφος έγραψε ένα άρθρο για τον Κένεντι που δημοσιεύτηκε τον Νοέμβριο του 2023 και λίγο αργότερα οι δύο άρχισαν την φερόμενη σχέση τους. Κατά τη σύνταξη του άρθρου, η Nuzzi επισκέφθηκε το Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ.

«Ο κ. Κένεντι συνάντησε την Ολίβια Νούζι μόνο μία φορά στη ζωή του για μια συνέντευξη», δήλωσε εκπρόσωπος του Κένεντι στην Post, όταν ρωτήθηκε για την υποτιθέμενη σχέση τους.

Αφού πρόσφατα αποκάλυψε την αλήθεια στους συντάκτες του περιοδικού New York, η Νούζι τέθηκε σε αργία.

Ομολόγησε ότι «είχε εμπλακεί σε προσωπική σχέση με ένα πρώην θέμα σχετικό με την εκστρατεία του 2024, ενώ έκανε ρεπορτάζ, παραβιάζοντας τα πρότυπα του περιοδικού σχετικά με τις συγκρούσεις συμφερόντων και τις αποκαλύψεις» ανέφερε το περιοδικό σε ανακοίνωσή του. «Η δημοσιογράφος θα είχε αποκλειστεί από την κάλυψη των προεδρικών εκλογών εάν το περιοδικό γνώριζε τη σχέση» επισημαίνει, χωρίς να κατονομάζει τον Κένεντι στην ανακοίνωσή του.

Στη δήλωσή της, η Νούζι είπε ότι η σχέση «θα έπρεπε να είχε γνωστοποιηθεί. Λυπάμαι βαθύτατα που δεν το έκανα αμέσως και ζητώ συγγνώμη από όσους απογοήτευσα, ειδικά από τους συναδέλφους μου στο περιοδικό».

Διαβάστε ακόμη: Δημοσιογράφος star 31χρονη του πολιτικού ρεπορτάζ έστελνε «σέξι» μηνύματα στον Ρόμπερτ Κένεντυ - Εκείνη αρραβωνιασμένη, αυτός ύπανδρος (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ