Ο Χαβιέ Μπαρδέμ λιώνει για την Πενέλοπε Κρουζ ακόμη & μετά από 14 χρόνια γάμου - "Σε ευχαριστώ για αυτό που είσαι, νιώθω ευγνωμοσύνη" (βίντεο)

Παρευρέθηκαν χεράκι χεράκι σε επίσημη εκδήλωση για τη βράβευση του ηθοποιού

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ παρέλαβε το Βραβείο Lifetime Achievement στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν την Παρασκευή και συγκίνησε με τον τρόπο που μίλησε για την σύζυγό του, Πενέλοπε Κρουζ. 

Ο δημοφιλής ηθοποιός πόζαρε χεράκι χεράκι με την μελαχρινή καλλονή στο πλάι του.

Η 50χρονη έλαμπε με μία κομψή ολοκέντητη τουαλέτα, που τόνιζε το μπούστο της.

«Το Σαν Σεμπαστιάν είναι ένα μέρος όπου πριν από 30 χρόνια κέρδισα ένα βραβείο που ακόμα δεν το πιστεύω ότι μου το έδωσαν και τώρα βρίσκομαι εδώ και λαμβάνω αυτό από τον αδερφό και την αδερφή μου που αγαπώ και θαυμάζω».

Βρήκε την ευκαιρία να αποτίσει φόρο τιμής στην οικογένειά του:

«Με εκπαίδευσαν τη στιγμή που η μητέρα μου έπρεπε να δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο. … Αν είμαι ζωντανός σωματικά, όχι μόνο πνευματικά και συναισθηματικά, ήταν ο αδερφός και η αδελφή μου που με φρόντισαν, δίνοντάς μου την προσοχή και την αγάπη τους».

Και πρόσθεσε: «Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε τέσσερα άτομα: τη μητέρα μου, που είναι παρούσα, είναι εδώ στο θέατρο και είναι χαρούμενη, το νιώθω αυτό».

Αλλά όλοι στο πλήθος "έλιωσαν" όταν μίλησε ειλικρινά για την αγάπη του για τη σύζυγό του, Κρουζ, την οποία παντρεύτηκε το 2010:

«Και σε μια γυναίκα που αγαπώ και με την οποία έχω μοιραστεί μια ζωή, θέλω να ευχαριστήσω και να εκφράσω τη βαθιά ευγνωμοσύνη για τον άνθρωπο που είσαι και για το πώς μπορείς να είσαι υπεύθυνος για τη ζωή, τη ζωή των παιδιών σου, τη ζωή της οικογένειάς σου, της μητέρας σου, των φίλων σου, της ζωής των άλλων».

Ευχαρίστησε αμέσως τα δύο παιδιά τους, τον Λέο και τη Λούνα.

Η Κρουζ χαμογέλασε στον σύζυγό της ενώ εκείνος έδινε φιλιά προς την κατεύθυνση της.

Να σημειώσουμε ότι το 72ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν, θα διαρκέσει από τις 20 έως τις 28 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη: 50α γενέθλια-πάρτυ-Penelope Cruz: Αγνώριστος ο Χαβιέρ Μπαρδέμ - Καλεσμένοι από τον Ρόμπερτ ντε Νίρο & τον Αλμοδόβαρ, την Σάλμα Χάγιεκ & την Ιρίνα Σάικ!

Διαβάστε ακόμη: Penelope Cruz - Met Gala: Η ηθοποιός έμοιαζε με Old Hollywood star – Η εντυπωσιακή Chanel τουαλέτα που χρειάστηκε 500 ώρες για να φτιαχτεί (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ