CEO της Ρόμα, Λίνα Σουλούκου: Την απειλούν οι οπαδοί της ομάδας - "Lina il mare di Roma", γράφουν σε πανό

Οι αστυνομικές αρχές της Ρώμης αποφάσισαν να τη θέσουν υπό διακριτική προστασία.

Στο... στόχαστρο βρέθηκε η Λίνα Σουλούκου, καθώς η Ρόμα για μία ακόμη φορά βρίσκεται εν μέσω μιας μεγάλης κρίσης.

Η CEO της ομάδας δέχτηκε πλήθος αρνητικών σχολίων, καθώς τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι οι κακές σχέσεις της με τον Ντε Ρόσι τον οδήγησαν στην απόλυση.

 Ο πρώην άσος των τζιαλορόσι ήταν αγαπητός στους fans του ποδοσφαίρου και η απομάκρυνση του προκάλεσε την οργή τους.

«Λίνα το κακό της Ρώμης», ανέφερε το πανό που εμφανίστηκε έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας, την ίδια ώρα που όλη η πόλη είχε γεμίσει με αυτοκόλλητα που καταφέρονται εναντίον της.

Lina2

Επειδή το κλίμα είναι αρκετά τεταμένο, οι αστυνομικές αρχές της Ρώμης αποφάσισαν να θέσουν την κ. Σουλούκου και την οικογένεια της (τα δύο της παιδιά 8 και 3 ετών όταν πηγαίνουν σχολείο) υπό διακριτική προστασία.

Ποια είναι η Λίνα Σουλούκου

Γεννηθείσα το 1983 στη Λάρισα, μετά από σπουδές νομικής με ειδίκευση στο Αθλητικό Δίκαιο και Μεταπτυχιακό στη Νομική και Αθλητική Διοίκηση στο Πολυτεχνείο της Μαδρίτης, η Σουλούκου ξεκίνησε καριέρα στο ποδόσφαιρο, στο οποίο εργάζεται για περισσότερα από 15 χρόνια.

H νέα διευθύνουσα σύμβουλος της Ρόμα, Λίνα Σουλούκου @eurokinissi

Το 2016 εντάχθηκε στον Ολυμπιακό ως επικεφαλής Θεσμικών και Νομικών Υποθέσεων και περισσότερο από ένα χρόνο αργότερα έγινε γενική διευθύντρια προτού διοριστεί διευθύνουσα σύμβουλος το 2018, ρόλο που κράτησε μέχρι τον Ιούνιο του 2022.

Επίσης, το 2019 διορίστηκε μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Ένωσης Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA), θέση που κατέχει μέχρι και σήμερα.


Στο δια ταύτα: στα πρακτικά του Δ.Σ. υπογραμμίζονται τα καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου και γενικού διευθυντή, οι αρμοδιότητες που αφορούν κυρίως στη διαχείριση και ανάπτυξη της εταιρείας, καθώς και στο στρατηγικό πρότζεκτ για την κατασκευή του νέου σταδίου.

Επιπλέον, οι εξουσίες της κυρίας Σουλούκου περιλαμβάνουν -μεταξύ άλλων- την υπογραφή συμβολαίων έως 500 χιλ. ευρώ για τη διοίκηση του συλλόγου, έως 3 εκατ. ευρώ για συμβόλαια αθλητικών εκτελέσεων, όπως και την αντιπροσωπεία εκπροσώπησης του συλλόγου στις σχέσεις του με αθλητικές ενώσεις, γι΄ αυτό δεν είναι τυχαίο που τις τελευταίες ημέρες έκανε το ντεμπούτο της σε συνέλευση της Λίγκας στη Serie A.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ