Συγκινημένη η σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή, Έλενα Τσαβαλιά: Μείναμε εγώ κι εσύ με 600.000 ευρώ χρέος κι ένα μωρό στην αγκαλιά - Έχω δει ερπετά να σέρνονται δίπλα σου να σε γλείφουν (βίντεο)

Η Έλενα Τσαβαλιά αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής με τον Μάρκο Σεφερλή τα τελευταία 20 χρόνια

Η Έλενα Τσαβαλιά συγκινήθηκε πάνω στη σκηνή μιλώντας για τον σύζυγό της, Μάρκο Σεφερλή και όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα με αφορμή ένα σκετς για το no binary Nemo.

Η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη, παρακολούθησε την επετειακή παράσταση του γνωστού κωμικού για τα 20 χρόνια στο Δελφινάριο που ολοκληρώθηκε χθες βράδυ, 22 Σεπτεμβρίου, και δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram βίντεο με την Έλενα Τσαβαλιά να μιλάει συγκινημένη για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τον Μάρκο Σεφερλή.

Στα βίντεο της Σάσας Σταμάτη, ακούγεται η Έλενα Τσαβαλιά να λέει: «Εσύ, εγώ και δύο φίλοι που σε εγκατέλειψαν στον πρώτο μήνα λειτουργίας αυτού του θεάτρου. Κι έτσι μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος, με ένα μωρό στην αγκαλιά και με εσένα να θες να κυνηγήσεις αυτό το όνειρο που έμοιαζε σχεδόν αυτοκτονία. Και σου είπα: “πάμε να αυτοκτονήσουμε μαζί”. Και κάπως έτσι έγινα ο βράχος σου, ο άγγελός σου και όλα αυτά τα ωραία που λες ότι είμαι για σένα».

Διαβάστε ακόμα: Ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε εντολή στον δικηγόρο του για μηνύσεις κατά πάντων - «Όλο αυτό που γίνεται είναι μια οργανωμένη επίθεση στο πρόσωπό μου» (βίντεο)

«Τα έχω δει όλα. Έχω δει ερπετά να σέρνονται δίπλα σου και να σε γλείφουν, προκειμένου να νιώσουν κάτι από αυτό που εσύ βιώνεις. Έχω δει αρπακτικά να προσπαθούν να κόψουν ένα κομμάτι από τη σάρκα σου, μερικά το κατάφεραν κιόλας. Έχω δει ανθρώπους πάνω στη σκηνή να έρχονται να δουλέψουν με σένα για σένα, με ταλέντο, με ήθος, με γνώσεις, με αφοσίωση. Έχω δει κοριτσάκια από την ηλικία του γιου μας έως και πολύ μεγαλύτερα με όλα τα μέλη του σώματός τους ανοιχτά, προκειμένου να πάρουν έναν ρόλο, είτε γιατί έτσι πιστεύουν ότι δουλεύει το θέατρο, είτε γιατί αυτά μόνο έτσι μπορούν να δουλέψουν στο θέατρο» σημείωσε η Έλενα Τσαβαλιά σε άλλο βίντεο.

Δείτε ακόμα: Διπλή απάντηση Σεφερλή σε Σεργουλόπουλο: «Κάνε τη δουλίτσα σου, δεν έχεις δει τις παραστάσεις μου ποτέ και έχεις άποψη» - Το βίντεο με τον Σαντικάϊ που ανέβασε

Διαβάστε ακόμα: Χαμός στα social με τον Μάρκο Σεφερλή που σατιρίζει το non binary Νemo που κέρδισε τη Eurovision - «Είναι ομοφοβικός» λένε οι επικριτές - Η απάντηση του ηθοποιού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ