1000 gold for her: Το νέο άρωμα του Paco Rabanne με μούσα την Gigi Hadid – Ολόχρυσο, τολμηρό, θηλυκό & σαγηνευτικό (βίντεο)

Πως μυρίζει;

εμβληματικός οίκος μόδας, Paco Rabanne λάνσαρε το νέο της άρωμα Million Gold For Her, ορίζοντας το supermodel Gigi Hadid ως πρέσβειρα του αρώματος.

Το Million Gold For Her περιλαμβάνει τις πιο μεθυστικές και συναρπαστικές πτυχές της θηλυκότητας σε ένα χρυσό μπουκάλι.

Σύμφωνα με μια ανακοίνωση, η Gigi Hadid «ηγείται της προσπάθειας για μια ιστορική στιγμή στην ιστορία των αρωμάτων της Rabanne, αντιπροσωπεύοντας μια ασυμβίβαστα ατρόμητη θηλυκότητα μέσα σε ένα ισχυρό νέο άρωμα που φωτίζεται από χρυσό».

Το άρωμα έχει νότες από τριαντάφυλλο, λευκά άνθη και μόσχο.

«Το Million Gold για εκείνη μου θυμίζει πώς αισθάνεται ο Rabanne ως Maison. Είναι ισχυρό και όμορφο, με τριαντάφυλλο, λεβάντα και αλμυρό ορυκτό μόσχο. Λατρεύω την ισορροπία. Νομίζω ότι μεγάλο μέρος της προσωπικότητάς μου έχει αρρενωπές νότες, οπότε μπορώ να συνδυάσω θηλυκά και αρρενωπά στοιχεία σε ένα άρωμα», δήλωσε η Hadid.

Διαβάστε ακόμα: H Gigi Hadid γιόρτασε τα γενέθλια της 4χρονης κορούλας της Khai με φανταστικούς ήρωες & ζωάκια που αγαπάει – Δείτε φωτογραφίες

«Η Gigi συνεχίζει την κληρονομιά μας. Σε αυτήν, βλέπω ομοιότητες με τις εμβληματικές μούσες του Monsieur Rabanne - από την Jane Birkin μέχρι την Jane Fonda. Φέρνει επίσης τη δική της ξεχωριστή προσωπικότητα που την καθιστά την τέλεια ενσάρκωση της σύγχρονης γυναίκας Rabanne», δήλωσε ο Jerome Leloup, αντιπρόεδρος της Rabanne.

Το άρωμα Million Gold For Her βγαίνει σε 30ml, 50ml, 90ml και ανταλλακτικό 200ml, καθώς και λοσιόν σώματος και αποσμητικό σπρέι.

Διαβάστε ακόμα: H Anya Taylor-Joy στην πιο extravagant εμφάνιση της - Έβαλε φόρεμα με καρφιά από τον οίκο Paco Rabbane & έμεινε όρθια όλο το βράδυ ... (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ