Μέλανι Χάμρικ, ετών 37 κορίτσι του Μικ Τζάγκερ, 81! "Είμαι χαρούμενη, πληγώνω κανέναν; Όχι! Ας κοιτάξουν τη δουλειά τους οι κουτσομπόλιδες"

Η σύντροφος του διάσημου καλλιτέχνη τα λέει "έξω από τα δόντια"

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στους "Sunday Times", η Μέλανι Χάμρικ, σύντροφος του Μικ Τζάγκερ.

Η 37χρονη αναφέρθηκε στη διαφορά ηλικία που έχει που με τον διάσημο τραγουδιστή, ετών 81 δίνοντας μία αφοπλιστική απάντηση.

«Φόρεσα τις παρωπίδες. Είμαι ευτυχισμένη; Ναι.

Είναι οι άνθρωποι στη ζωή μου ευτυχισμένοι; Ναι.

Πληγώνω κανέναν; Όχι.

Εντάξει, ας κοιτάξουν τη δουλειά τους τότε», είπε χαρακτηριστικά.

«Οι χορεύτριες μπαλέτου συναντούν μερικούς από τους μεγαλύτερους σταρ και συμπεριφέρονται, όπως, «Ποιος είσαι εσύ;». Επειδή, για εμάς, είναι Θεοί οι χορευτές μπαλέτου. Αυτούς μελετάμε και θαυμάζουμε», εξήγησε στη συνέχεια.

Όταν ρωτήθηκε αν βλέπει τον εαυτό της να παντρεύεται τον Μικ Τζάγκερ, η Χάμρικ σχολίασε:

«Δεν ξέρω. Είμαι ένα είδος ανθρώπου που ζει μέσα στη στιγμή, οπότε κανείς δεν ξέρει».

Η γνωριμία και ο έρωτας τους

Ο 81χρονος Μίκ Τζάγκερ γνώρισε τη 37χρονη Μέλανι Χάμρικ τον Φεβρουάριο του 2014 σε μια συναυλία των «Rolling Stones» στο Τόκιο.

Η Μέλανι Χάμρικ ήταν τότε 26 ετών και είχε πάρει εισιτήρια για τη συναυλία ως χορεύτρια του αμερικανικού θεάτρου μπαλέτου.

Η Χάμρικ θυμήθηκε ότι ο Τζάγκερ τη χαιρέτησε με μια γροθιά όταν συναντήθηκαν στα παρασκήνια της συναυλίας. Τον επόμενο μήνα, η επί 13 χρόνια σύντροφος του Μικ Τζάγκερ, η σχεδιάστρια μόδας Λόρεν Σκοτ, αυτοκτόνησε. Ο διάσημος μουσικός τότε άρχισε να βγαίνει με τη Χάμρικ το καλοκαίρι του 2014.


Με την Μέλανι Χαμρικ και τον γιο τους, Devi

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μιν Τζάγκερ υποδέχτηκε το μεγαλύτερο παιδί του, την κόρη του Karis, 53 ετών, με την ηθοποιό Marsha Hunt το 1970. Το 1971, αυτός και η πρώην σύζυγός του Bianca Jagger υποδέχτηκαν την Jade, 52 ετών.

Ο Μικ έχει επίσης τις κόρες Elizabeth, 40, και Georgia May, 32, και τους γιους James, 38, και Gabriel, 26, με την πρώην σύζυγό του Jerry Hall. Είναι μπαμπάς του Lucas, 24 ετών, με το μοντέλο εσωρούχων της Βραζιλίας Luciana Gimenez Morad.

Τέλος, απέκτησε τον Deveraux ή αλλιώς «Devi» με την 37χρονη Μέλανι Χάμρικ.

Διαβάστε ακόμη: 29χρονη μπαλαρίνα η μητέρα του 8ου παιδιού του 72χρονου Μικ Τζάγκερ - Ένας νέος έρωτας με απογόνους

Διαβάστε ακόμη: Η εκπληκτική μουσική σκηνή της δεκαετίας του 1970 στη Νέα Υόρκη - Από τον ροκά Μικ Τζάγκερ έως τους πανκ Ramones

Διαβάστε ακόμη: Δείτε το χαριτωμένο βίντεο! Ο μικρότερος γιος του Μικ Τζάγκερ χορεύει ακριβώς σαν τον αειθαλή μπαμπά του την ώρα που τον βλέπει στη σκηνή

Διαβάστε ακόμη: Mick Jagger: Μετά από δύο γυναίκες & οκτώ παιδιά, μόνος του με 2 σκυλιά ... (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ