Χάρισον Φορντ ετών 82: Ο θρύλος του Χόλιγουντ δεν μπορούσε να υπογράψει με το δεξί χέρι – Το υποβάσταζε με το αριστερό, δείτε βίντεο

Ανησύχησαν οι θαυμαστές του 82χρονου Χάρισον Φορντ

Ο Χάρισον Φορντ προκάλεσε ανησυχίες στους θαυμαστές του μετά την πρόσφατη εμφάνισή του στην έκθεση D23 της Disney τον Αύγουστο, όπου αποδέχτηκε την τιμή του θρύλου της Disney.

Ο 82χρονος ηθοποιός έλαβε ένα διάσημο βραβείο τύπου Hall of Fame, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συνεισφορά του στη Lucasfilm, θυγατρική της Disney.

Οι θρυλικοί ρόλοι του Ford - κυρίως ο Han Solo από το Star Wars και ο περιπετειώδης αρχαιολόγος Indiana Jones - τον έχουν καθιερώσει σταθερά ως μια από τις πιο εμβληματικές φιγούρες του στούντιο.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Ford άφησε τα αποτυπώματα των χεριών του σε τσιμέντο, αν και οι θαυμαστές παρατήρησαν ότι δυσκολευόταν να υπογράψει το όνομά του δίπλα τους. 

During the ceremony, Ford left his handprints in cement, though fans observed that he had difficulty signing his name beside them

Ένα βίντεο της εκδήλωσης κοινοποιήθηκε στη σελίδα Good Morning America στο Instagram, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις στα σχόλια.

«Δεν φαίνεται καλά», δημοσίευσε ένας ανήσυχος θαυμαστής, όπως έγραψε ένας άλλος, «Συγχαρητήρια σε αυτόν, αλλά μου ραγίζει η καρδιά που τον βλέπω τόσο αδύναμο».

Ένας άλλος φώναξε: «Ανησυχεί κάποιος άλλος που το ένα χέρι ήταν πιο πιεσμένο από το άλλο;»

«Δύσκολο να βλέπω τον άντρα μου να γερνάει», είπε ένας άλλος.

Ωστόσο, ένας πέμπτος θαυμαστής πρόσθεσε: «Πυροβόλησε ότι δεν φαίνεται καλά».

Όταν ο ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο από τον CEO της Disney, Bob Iger, στην εκδήλωση της 11ης Αυγούστου, εξέφρασε την εγκάρδια ευγνωμοσύνη του στους θαυμαστές του.

«Λατρεύω τη ζωή που μου χάρισες», είπε στο κοινό, ανά Variety.

The 82-year-old actor received a prestigious hall-of-fame-style award, recognizing his significant contributions to Lucasfilm, a subsidiary of Disney

«Αγαπώ τους ανθρώπους με τους οποίους είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ. Κανείς δεν κάνει τίποτα σε αυτή τη δουλειά για πολύ. Δουλεύουμε σε συνεργασία, ανεξάρτητα από το ποιοι είμαστε και τι κάνουμε».

Έπνιξε τον εαυτό του καθώς πρόσθεσε: «Οι ιστορίες είναι για σένα, για σένα, για εμάς. Το να μπορείς να εργάζεσαι σε αυτόν τον τομέα είναι προνόμιο ».

Δείτε ακόμα: Indiana Jones: Το εμβληματικό τσόχινο καπέλο του Harrison Ford πωλήθηκε για το αστρονομικό ποσό των 630.000 δολαρίων (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ