Γιάννης - Μαράια Αντετοκούνμπο: Δίπλα στις φτωχές οικογένειες του Μιλγούοκι που έχουν ανάγκη – Η δέσμευση του ζευγαριού (φωτό)

«Όταν έγινα μητέρα, συνειδητοποίησα πολύ γρήγορα πόσο ακριβή μπορεί να είναι η ανατροφή ενός παιδιού», γράφει η Μαράια.

Λίγες ημέρες μετά το λαμπερό γάμο της με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, η Μαράια Ρίντλσπρινγκερ (Mariah Riddlespringer), σε νέα της ανάρτησή στο Instagram, μιλάει για την πρωτοβουλία που έχουν αναλάβει οι δυο τους εμπνευσμένοι από τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, Λίαμ το 2020.  

«Όταν έγινα μητέρα, συνειδητοποίησα πολύ γρήγορα πόσο ακριβή μπορεί να είναι η ανατροφή ενός παιδιού. Είναι θλιβερό να γνωρίζεις ότι μία στις δύο οικογένειες στο Μιλγουόκι αγωνίζονται να αγοράσουν πάνες και μωρομάντηλα, βασικά αγαθά στα οποία θα έπρεπε να έχουν πρόσβαση όλοι οι γονείς.

Με τον Γιάννη αισθανόμαστε απίστευτα ευλογημένοι που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στα παιδιά μας, αλλά πιστεύουμε κατά βάθος ότι κανένας γονιός δεν θα έπρεπε να είναι αναγκασμένος να διαλέξει ανάμεσα σε πάνες και άλλα είδη πρώτης ανάγκης όπως το φαγητό. 

Γι' αυτό η οικογένειά μας υποστηρίζει με πάθος το "Milwaukee Diaper Mission", μια συνεργασία που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια με τη "Maverick's Diaper Mission" γιορτάζοντας τη γέννηση του δεύτερου γιου μας», αναφέρει η σύζυγός του Γιάννη Αντετοκούνμπο και μοιράζεται δύο οικογενειακά στιγμιότυπα. 

Διαβάστε ακόμα: Γιάννης - Μαράια Αντετοκούνμπο: Η μονάκριβη κόρη τους έγινε 1 έτους – Η γλυκιά ανάρτηση του ζευγαριού - «Χαρούμενα πρώτα γενέθλια στη μικρή μας πριγκίπισσα»

Διαβάστε ακόμα: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Νέο φώτο άλμπουμ της συζύγου του, Μαράια από τον γάμο - "Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ