Γεμίσαμε αφίσες μετά το «#είμαι εδώ» του Κασσελάκη - Αχτσιόγλου, Πολάκης, Σπίρτζης, Φαραντούρης… απαντούν: «#κι εγώ είμαι εδώ», «#κι όμως είμαι ακόμα εδώ» «#το σκέφτομαι» και «#δεν είμαι εκεί»

Ο ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί τα social media που τρολάρουν τον Στέφανο Κασσελάκη 

Δεν χρειάστηκαν πολύ ώρα από τη στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης το μεσημέρι της Δευτέρας δημοσιοποίησε την αφίσα με το μήνυμα «είμαι εδώ» για να ξεκινήσει το πάρτι στα social media.

Κορυφαίο δημιούργημα οι αφίσεις του @jodigraphics15 o οποίος έφτιαξε παρόμοιες με του Στέφανου Κασσελάκη αφίσες με πρωταγωνιστές τον Παύλο Πολάκη, τον Χρήστο Σπίρτζη, τον Νίκο Φαραντούρη και την Έφη Αχτσιόγλου.

«#κι εγώ είμαι εδώ» με μότο «ο πιο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ» έγραψε για τον Παύλο Πολάκη, «#κι όμως είμαι ακόμα εδώ» με μότο «κάποιος ΣΥΡΙΖΑ» έγραψε για τον Χρήστο Σπίρτζη, «#το σκέφτομαι» με μότο «ο άλλος ΣΥΡΙΖΑ» έγραψε για τον Νίκο Φαραντούρη και «#δεν είμαι εκεί» με μότο «ο παλιοσυριζα» έγραψε για την Έφη Αχτσιόγλου.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο

 

Η αφίσα του Στέφανου Κασσελάκη

Σε μια εκδοχή ποπ αισθητικής, με μια ασπρόμαυρη αφίσα και υπό το κεντρικό σύνθημα «ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ», την επανεμφάνισή του στη δημόσια σφαίρα έκανε χθες ο έκπτωτος πρόεδρος, Στέφανος Κασσελάκης, φέροντας εγγύτερα την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Αρκούμενος σε δύο λέξεις και λέγοντας «είμαι εδώ», ο κ. Κασσελάκης επιχείρησε να αιφνιδιάσει μετά από την πολυήμερη σιωπή του, στέλνοντας μήνυμα στην κομματική βάση και πρωτίστως στους εσωκομματικούς του αντιπάλους.

 

Την πρώτη απάντηση έστειλε ο Παύλος Πολάκης: «Κι εγώ εδώ είμαι!»

Ισχυρά αντανακλαστικά, πάντως, φαίνεται να διαθέτει ο υποψήφιος πρόεδρος, Παύλος Πολάκης, ο οποίος ήταν ο πρώτος που αντέδρασε στην ανάρτηση – πόστερ του κ. Κασσελάκη χθες, αναρτώντας μάλιστα μια πανομοιότυπη φωτογραφία του, υπό τον τίτλο «Κι εγώ εδώ είμαι!». Την ίδια στιγμή, ο κ. Πολάκης προκάλεσε ανοιχτά με φόντο την αφίσα του τον κ. Κασσελάκη, σχολιάζοντας πως «Καμιά σοβαρή κουβέντα θα πούμε;;», ενώ έθεσε ένα πρώτο πλαίσιο για την πολιτική αντιπαράθεση, για «ένα ΣΥΡΙΖΑ κορμό της προοδευτικής παράταξης με ισχυρές κοινωνικές συμμαχίες που θα αποτέλεσει την εναλλακτική ΛΥΣΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ», όπως είπε.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

 

Σπίρτζης: «Είμαστε εδώ»

Στο κύμα σχολίων που σήκωσε η ανάρτηση – πόστερ του Στέφανου Κασσελάκη στα κοινωνικά δίκτυα, δεν έλειψαν και αντιδράσεις εκ μέρους των «87», με τον πρώην Υπουργό, Χρήστο Σπίρτζη να αναρτά σύντομο βίντεο υπό τον τίτλο «Είμαστε εδώ», παρατηρώντας με νόημα πως «η ελπίδα δεν είναι ούτε μαύρη ούτε μωβ», ζητώντας ταυτόχρονα σεβασμό στην ιστορία του κόμματος. «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αποκτήσει ποτέ ιδιοκτήτες... Είμαστε εδώ για τη συνεργασία του προοδευτικού χώρου» επισήμανε ο κ. Σπίρτζης, ενώ στο βίντεό του φιλοξενεί φωτογραφίες του Ανδρέα Παπανδρέου και του Αλέξη Τσίπρα.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ