Ιωάννα Μάνδρου: Στο δυναμικό του MEGA και της εφημερίδα «Το ΒΗΜΑ» η διακεκριμένη δημοσιογράφος του δικαστικού ρεπορτάζ

Η  Ιωάννα Μάνδρου επιστρέφει μετά από είκοσι χρόνια στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» και αναλαμβάνει επικεφαλής του δικαστικού ρεπορτάζ στο MEGA.

Νέα τηλεοπτική στέγη για την Ιωάννα Μάνδρου που επίσημα πλέον ανήκει στο δυναμικό του MEGA, αλλά και της εφημερίδας Το Βήμα.

H έμπειρη δημοσιογράφος του δικαστικού ρεπορτάζ Ιωάννα Μάνδρου αποχώρησε από την εφημερίδα Καθημερινή, αλλά και τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ μετά από 15 χρόνια στο τέλος του Αυγούστου και ήταν θέμα ημερών να ανακοινωθεί το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, στο Το Βήμα και στο MEGA.

Η ανακοίνωση της εταιρίας Alter Ego Media

«Η Alter Ego Media, με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει στο δυναμικό της την κ. Ιωάννα Μάνδρου. Η καταξιωμένη δημοσιογράφος του δικαστικού ρεπορτάζ επιστρέφει μετά από είκοσι χρόνια στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ και αναλαμβάνει επικεφαλής του δικαστικού ρεπορτάζ στο MEGA.

Η Ιωάννα Μάνδρου έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία στη δημοσιογραφία, στα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ. Διακρίνεται για την αμεσότητα του λόγου της, την αναλυτική προσέγγιση των θεμάτων και την εγκυρότητα στο ρεπορτάζ.

Στο ΒΗΜΑ αναλαμβάνει να καλύπτει με ρεπορτάζ, άρθρα και συνεντεύξεις τα θέματα δικαιοσύνης και θεσμών ενώ στο MEGA θα παρουσιάζει και θα σχολιάζει τις σημαντικές ειδήσεις από το χώρο του δικαστικού ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού.»

Διαβάστε ακόμα: Η Ιωάννα Μάνδρου φεύγει από ΣΚΑΙ & Καθημερινή: «Ευχαριστώ την φίλη μου, Σία Κοσιώνη & πρωτίστως τους Θέμη, Γιάννη Αλαφούζο & Αλέξη Παπαχελά» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ