Diddy: Διάσημοι στα party οργίων & ναρκωτικών του ράπερ – Aπό τον Leonardo DiCarprio & την Beyonce ως την Paris Hilton & την JLo (φωτό & βίντεο)

Οι δικηγόροι του ράπερ ισχυρίστηκαν ότι επρόκειτο για συναινετικές συνευρέσεις.

Ο δημοφιλής ράπερ Diddy είναι γνωστός για τα μεγάλα πάρτι που διοργάνωνε με όλους τους celebrities.

Ωστόσο σε αυτά τα πάρτι οι καταστάσεις ξέφευγαν κατά πολύ!

Τα πάρτι αυτά είναι τα λεγόμενα freak-off και ήταν πολύ σκοτεινά, θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε εγκληματικά.

Ο Diddy συνελήφθη πριν από μερικές μέρες  με τις κατηγορίες για εμπρησμό, δωροδοκία, απαγωγή, παρακώλυση της δικαιοσύνης και η λίστα δεν έχει τέλος.

Δυστυχ΄ς στα πάρτι αυτά πήγαιναν για να διασκεδάσουν λαμπερά αστέρια της σόουμπιζ, όπως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Αστον Κούτσερ, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και φυσικά η JLo, με την οποία διατηρούσε σχέση ο Diddy το 2000. 

Image

Image

Image

Image

twitter

Σύμφωνα με τους New York Times, στην καρδιά της υπόθεσης βρίσκεται η ιδέα ότι ο Diddy είχε στήσει μια ολόκληρη εγκληματική «επιχείρηση» για να οργανώνει αυτά τα «freak-off» ως μέσο εκβιασμού.

Image

Τα πάρτι περιλάμβαναν άφθονα ναρκωτικά και μεθόδους εξαναγκασμού σε σεξουαλικές πράξεις. Αυτά τα freak-off άφηναν τους συμμετέχοντες τόσο εξαντλημένους και καταπονημένους, που μετά την ολοκλήρωσή τους χρειάζονταν να τους χορηγηθούν ενδοφλέβια υγρά για να συνέλθουν. 

Στη συνέχεια, ο ράπερ χρησιμοποιούσε ως μέσο εκβιασμού τα βίντεο που είχε τραβήξει κατά τη διάρκεια των οργίων, ώστε να μην μπορεί να παραπονεθεί κανείς ό,τι κι αν του είχε συμβεί.

«Τα freak-off είναι ο πυρήνας αυτής της υπόθεσης και πρόκειται για μια δραστηριότητα εγγενώς επικίνδυνη», δήλωσε η Emily A. Johnson, μία από τους εισαγγελείς, στο δικαστήριο την περασμένη εβδομάδα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η πρώην σύντροφός του Cassie, του έκανε μήνυση.

Η Casandra Ventura, ανέφερε στη μήνυσή της ότι ο Diddy οργάνωνε συχνά τα πάρτι σε πολυτελή ξενοδοχεία και ότι της έδινε αναλυτικές οδηγίες κατά τη διάρκειά τους για το πώς έπρεπε να ρίχνει «υπερβολικές» ποσότητες baby oil στο σώμα της και να αγγίζει σε συγκεκριμένα σημεία τις ιερόδουλες, ενώ εκείνος τραβούσε βίντεο και αυνανιζόταν.

Οι δικηγόροι του ράπερ ισχυρίστηκαν ότι επρόκειτο για συναινετικές συνευρέσεις.

«Αυτού του είδους η οικειότητα είναι κάτι που βιώνουν όλοι οι άνθρωποι; Όχι», δήλωσε ο Marc Agnifilo, δικηγόρος του ράπερ.

«Είναι sex trafficking; Όχι, από τη στιγμή που όλοι όσοι βρίσκονται εκεί το θέλουν».

Αν και το κατηγορητήριο αναφέρει μόνο ένα συγκεκριμένο θύμα εξαναγκασμού και εκβιασμού, οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι υπάρχουν πολλά. 

Διαβάστε ακόμα: Ο Diddy θα λάβει το βραβείο Global Icon στα VMAs του 2023

Διαβάστε ακόμα: Diddy: Ο ράπερ συνελήφθη στη Νέα Υόρκη – Κατηγορείται για κακοποίηση, σωματεμπορία & βιασμούς (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ