Δανάη Παππά για τον Λάμπρο Λάζαρη: «Δεν έχω υπογράψει κανέναν εξωδικαστικό συμβιβασμό – Πιστεύω πως πάντα η αλήθεια βγαίνει στο τέλος» (βίντεο)

Η ηθοποιός διέψευσε τα δημοσιεύματα!

Η Δανάη Παππά βρέθηκε καλεσμένη στο «Happy Day» και την Σταματίνα Τσιμτσιλή και ξεκαθάρισε το τοπίο σε σχέση με τις φήμες για τον χωρισμό της με τον Λάμπρο Λάζαρη.

Αρχικά, αναφέρε σχετικά με τον χωρισμό: «Χώρισα τον Μάιο, δεν ένιωσα καμιά ανάγκη να το επικοινωνήσω δημόσια, δεν θα έβγαζα Δελτίο Τύπου, δεν θεώρησα ότι ενδιαφέρει και κάποιον. Είναι κάτι που τελείωσε. Πραγματικά ήθελα να κρατήσω τα όμορφα να μην γίνει αυτό που γίνεται πάντα όταν βγαίνει ένας χωρισμός και σχολιάζουν όλοι. Κάπως νομίζω το χαλάει αυτό, το μικραίνει».

«Δεν το κρύβαμε ότι είμαστε μαζί. Δεν γυρνάω πίσω και σκέφτομαι μήπως δεν έπρεπε να το είχαμε μοιραστεί. Το έζησα, όπως ήθελα και στην τελική ήταν αλήθεια τα συναισθήματά μου, οπότε γιατί να μην τα μοιραστώ; Δεν έκανα και κάτι κακό».

«Δεν γνωρίζω γιατί έχει γίνει όλος αυτός ο ντόρος και δεν με απασχολεί από τη στιγμή που ξέρω τι ισχύει και τι δεν ισχύει. Δεν ξέρω γιατί έγινε τόσο μεγάλο και ασχολούνται τα media τόσο πολύ. Είναι ενδιαφέρον σαν κάτι κοινωνικό να βλέπουμε το πώς εξελίχθηκε όλο αυτό».

Σε εκείνο το σημείο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επενέβη με μια ερώτηση: «Δημοσιογραφικά θα σου πω, αυτό που ίσως το έκανε πιο ενδιαφέρον για εμάς τις πληροφορίες είναι ότι υπήρξαν κάποιες πληροφορίες από τον δικηγόρο του πρών συντρόφου σου ότι υπάρχει μια εξωδικαστική συμφωνία, ένα συμφωνητικό. Αυτό ισχύει; Έχεις υπογράψει ένα συμφωνητικό για κάποιο χρέος και θα δίνεις μηνιαία κάποια χρήματα; Αυτό υπάρχει;».

Η Δανάη Παππά απάντησε: «Όχι, δεν υπάρχει. Δεν έχω υπογράψει τίποτα, δεν υπάρχει και τίποτα για να υπογραφεί. Δεν ξέρω πώς να το χειριστώ, από την έννοια ότι δεν υπάρχει κάπου κάτι. Δεν έχει υπάρξει καμία επαφή με αυτόν τον δικηγόρο. Μου φαίνεται και περίεργο γιατί βγήκε και ο Λάμπρος και μίλησε και είπε ότι δεν ισχύει τίποτα. Αυτό είναι και από τη δική μου την πλευρά».


«Πραγματικά δεν γνωρίζω. Δεν είναι δικός μου δικηγόρος, οπότε δεν έχω καμία επαφή μαζί του. Δεν γνωρίζω καθόλου τι έχει συμβεί πάνω σε αυτό. Το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν έχω υπογράψει κάτι».

«Ένιωσα την ανάγκη να πάρω έναν δικηγόρο. Πήρα τηλέφωνο να έχω κι εγώ έναν δικηγόρο, έχω έτσι κι αλλιώς, αλλά το έκανα για να… φακελωθεί. Πάντα πιστεύει ότι στο τέλος η αλήθεια βγαίνει. Ό, τι και να πει ο οποιοσδήποτε, μπορεί να πληγωνόμαστε, να μας ενοχλεί, να μας καταβάλλει πάρα πολύ, στην πραγματικότητα ξέρουμε τι έχει συμβεί».

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης είχε πει:

«Είναι ένα φαινόμενο σύνηθες το να χωρίζει ένα ζευγάρι αλλά όταν υπάρχουν νομικές διαδικασίες που αφορούν το ίδιο το ζευγάρι, δηλαδή οικονομικές εκκρεμότητες, ακίνητα που πρέπει να μεταβιβαστούν, κινητά και ακίνητα που πρέπει να επιστρέψουν πίσω και επιχειρηματικές δραστηριότητες, εφόσον δεν λύνονται συναινετικά οδηγούνται προφανώς στα δικαστήρια. Η εντολή που έχω λάβει από τον κ. Λάζαρη είναι ότι σε περίπτωση που δεν τηρηθούν ορισμένες προϋποθέσεις που έχουν τεθεί τουλάχιστον απο μέρους του είναι μονόδρομος να οδηγηθούν στα δικαστήρια. Υπήρχαν κοινές δραστηριότητες επιχειρηματικές κυρίως και φυσικά ήταν πολύ καλά το ζευγάρι και δεμένο πραγματικά και για αυτό υπήρχε μια εμπιστοσύνη. Παρόλα αυτά όμως, εφόσον διαλύθηκε αυτή η εμπιστοσύνη και χώρισαν οι δρόμοι, υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες οι οποίες αν δεν διευθετηθούν, προφανώς η εντολή είναι να οδηγηθεί σε επίπεδο ποινικών και αστικών δικαστηρίων».

«Είναι μονόδρομος να οδηγηθούμε στα δικαστήρια με ό,τι αυτό συνεπάγεται.Υπάρχει φυσικά και αυτό το σενάριο της έξωσης, αφού το ακίνητο ανήκει στον εντολέα μου και ήταν σε ένα μέρος της συμφωνίας μεταξύ των μερών. Του ανήκει και δεν υπάρχει οποιαδήποτε πρόθεση να μπορέσουμε να βρούμε μια λύση συνεναιτική. Έχει μεταβιβαστεί στο όνομά του το 1/3. Ήταν σπίτι συγγενικού προσώπου της κυρίας Παππά. Τώρα ανήκει στον κύριο Λάζαρη. Από τη δική μας μεριά προφανώς τηρούνται τα πάντα, το θέμα ειναι να υπάρχει ανταπόκριση και από την άλλη πλευρά. Από τη στιγμή που του ανήκει έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει».

Διαβάστε ακόμα: Η Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Υπέγραψαν ιδιωτικό συμφωνητικό – Τι ποσό πρέπει να δίνει κάθε μήνα η ηθοποιός - «Οτιδήποτε τελειώνει θέλει μια διαχείριση» (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Δανάη Παππά - Γιώργος Γεροντιδάκης: Έγιναν ζευγάρι & στην πραγματική ζωή μετά τον «Σασμό» - Χώρισαν ίδια περίοδο από τους πρώην συντρόφους τους (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ