Ιωάννα Μάνδρου για την παραίτηση της Άννας Κανδύλη από το ΜEGA: «Επ' ουδενί δεν ήθελα να φύγει, ήταν μια δική της απόφαση, προσωπικά αισθάνθηκα πολύ δυσάρεστα» (βίντεο)

«Θα είχαμε άριστη συνεργασία αν έμενε» είπε η Ιωάννα Μάνδρου η νέα επικεφαλής του δικαστικού ρεπορτάζ του MEGA

Η Ιωάννα Μάνδρου νέο πρόσωπο στο δυναμικό του MEGA, επικεφαλής στο δικαστικό ρεπορτάζ μίλησε για την παραίτηση της συναδέλφου της, Άννας Κανδύλης που έκανε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ στο κανάλι για χρόνια.

Η Ιωάννα Μάνδρου, καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» και η Φαίη Σκορδά ρωτήθηκε για την παραίτηση της Άννας Κανδύλη από το Mega.

«Εκτιμώ πάρα πολύ τη συνάδελφο με την οποία βρισκόμαστε στα δικαστήρια τελευταία είκοσι χρόνια. Επ’ ουδενί δεν ήθελα να φύγει από το MEGA, ήταν μια δική της απόφαση. Εγώ δεν ενεπλάκη σε αυτή την απόφαση. Με στεναχώρησε πολύ το γεγονός ότι αποχώρησε. Της εύχομαι τα καλύτερα για ό,τι κάνει και σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι αν έμενε, θα είχαμε μια άριστη συνεργασία. Η προσωπική απόφαση ενός συναδέλφου είναι σεβαστή, όπως σεβαστή είναι και η αποδοχή της απόφασης αυτής από το MEGA, αλλά εγώ προσωπικά αισθάνθηκα πολύ δυσάρεστα. Ανθρώπινα και συναδελφικά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ» σημείωσε η Ιωάννα Μάνδρου.

Διαβάστε ακόμα: Άννα Κανδύλη: Η δικαστική συντάκτρια παραιτήθηκε από το MEGA – «Δεν ήταν εύκολη απόφαση - Πάμε γι’ αλλά λοιπόν» 

Δείτε ακόμα: Ιωάννα Μάνδρου: Στο δυναμικό του MEGA και της εφημερίδα «Το ΒΗΜΑ» η διακεκριμένη δημοσιογράφος του δικαστικού ρεπορτάζ

Σημειώνεται ότι η Άννα Κανδύλη υπέβαλε την παραίτησή της λίγη ώρα αφού ανακοινώθηκε η ένταξη της Ιωάννας Μάνδρου στο δυναμικό του καναλιού όπου αναλαμβάνει επικεφαλής του δικαστικού ρεπορτάζ στο MEGA.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ