Απαστράπτουσα και πανέμορφη η Μαρινέλλα συγκλόνισε το Ηρώδειο λίγο πριν καταρρεύσει – Τραγούδησε α καπέλα το «καμιά φορά» (φωτό & βίντεο)

Δείτε καρέ-καρέ τα πρώτα λεπτά της συναυλίας της Μαρινέλλας 

Η σπουδαία ερμηνεύτρια Μαρινέλλα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Υγεία», με αιμορραγικό εγκεφαλικό όταν κατέρρευσε σε συναυλία της.

Η Μαρινέλλα εμφανίστηκε χθες στη σκηνή του Ηρωδείου και ξεκίνησε το πρόγραμμά της, τραγουδώντας α καπέλα το «Καμιά φορά», κάτω από τη σκηνή, χωρίς τίποτα να προδίδει ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα.

Τα φώτα είχαν χαμηλώσει, ενώ δεν ακουγόταν τίποτα άλλο πέραν της διαπεραστικής φωνής της σπουδαίας ερμηνεύτριας, η οποία είχε καθηλώσει το κοινό, από το πρώτο δευτερόλεπτο της εμφάνισής της.

Διαβάστε ακόμα: Μαρινέλλα, τα νεότερα για την υγεία της: Έχει εκτεταμένη ενδοεγκεφαλική αιμορραγία - Η κατάστασή της είναι κρίσιμη - Το ιατρικό ανακοινωθέν

Λίγα λεπτά αργότερα όταν είχε ξεκίνησε να ερμηνεύει το τρίτο τραγούδι κατέρρευσε.

Τι είπε η Μαρινέλλα στην έναρξη της συναυλίας

Η συναυλία άρχισε με με τη Μαρινέλλα να μιλά στους θεατές. «Νομίζω ότι αυτό το βράδυ, το σημερινό, θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία, γιατί είναι ένα πρόγραμμα που φτιάξαμε με πολλή αγάπη και ελπίζω να περάσετε ένα ωραίο βράδυ. Όχι μόνο εσείς, αλλά και εμείς», ανέφερε επί σκηνής η Μαρινέλλα, με τους θεατές να την καταχειροκροτούν.


 

Διαβάστε ακόμα: Τι είναι το αιμορραγικό εγκεφαλικό που υπέστη η Μαρινέλλα – «Πρέπει να μας προβληματίζει η έντονη κεφαλαλγία» εξηγεί η Ματίνα Παγώνη - Τα σημάδια που δεν πρέπει να αγνοήσουμε (βίντεο)

Καρέ-καρέ η αρχή της συναυλίας της Μαρινέλλας

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ