Μαρινέλλα: «Έχει ανοίξει τα μάτια της, μπορεί με κάποιον τρόπο να επικοινωνήσει» - Κρίσιμο το σημερινό 24ώρο - Τα νεότερα για την υγεία της της αγαπημένης ερμηνεύτριας (βίντεο)

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μαρινέλλα έχει αντιδράσει στην ισχυρή φαρμακευτική αγωγή που της χορηγούν

Η Μαρινέλλα, δίνει μεγάλη μάχη στη ΜΕΘ μετά το σοβαρό εγκεφαλικό που έπαθε στη σκηνή του Ηρωδείου.

Νοσηλεύεται σε σταθερή, ωστόσο κρίσιμη κατάσταση. Όλοι περιμένουν να περάσουν λίγα 24ωρα προκειμένου να δουν το επίπεδο συνείδησης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, ο οργανισμός της έχει αντιδράσει στην ισχυρή φαρμακευτική αγωγή που της χορηγούν.

«Είναι θετικό ότι έχει ανοίξει τα μάτια της και ενδεχομένως με κάποιον τρόπο να μπορεί να επικοινωνήσει, ωστόσο η ηλικία της Μαρινέλλας είναι κάτι που κρατά τους γιατρούς σε εγρήγορση», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega».

Διαβάστε ακόμα: Μαρινέλλα: Μπροστά στα μάτια της κόρη της, Τζωρτίνας Σερπιέρη & της εγγονής της, Μελίνας Δασκαλοπούλου κατέρρευσε επι σκηνής (φωτό)

Και οι πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 λένε πως η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν είναι διασωληνωμένη, έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη.



Η Μαρινέλλα, πριν τη συναυλία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είχε έντονο πονοκέφαλο, ωστόσο ήθελε πολύ να ανέβει στη σκηνή.

Διαβάστε ακόμα: Απαστράπτουσα και πανέμορφη η Μαρινέλλα συγκλόνισε το Ηρώδειο λίγο πριν καταρρεύσει – Τραγούδησε α καπέλα το «καμιά φορά» (φωτό & βίντεο)

Το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν σημείωνε πως η σπουδαία ερμηνεύτρια υπέστη σοβαρό αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο.

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη», ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν.

Δείτε ακόμα: Τι είναι το αιμορραγικό εγκεφαλικό που υπέστη η Μαρινέλλα – «Πρέπει να μας προβληματίζει η έντονη κεφαλαλγία» εξηγεί η Ματίνα Παγώνη - Τα σημάδια που δεν πρέπει να αγνοήσουμε (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Μαρινέλλα: Επιδεινώθηκε η υγεία της κατά τη μεταφορά της στο ιδιωτικό θεραπευτήριο - Το ασθενοφόρο έκανε 40 λεπτά (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ