Πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ-Πρίγκιπας Χάακον: Τους έκλεψαν το σπίτι εξαιτίας του "άτακτου" γιου της royal, Μάριους - Grande πάρτι με "ιδιαίτερους" καλεσμένους

Πάλι συμπεριφέρθηκε "κόντρα" στον ρόλο του ο νεαρός

Ξανά στο προσκήνιο βρίσκεται η βασιλική οικογένεια της Νορβηγίας.

Πριν ένα μήνα περίπου ο γιος της πριγκίπισσας Μέτε-Μάριτ, Μάριους συνελήφθη για σωματική κακοποίηση της συντρόφου του.

Ο ίδιος δήλωσε: «Το περασμένο Σαββατοκύριακο συνέβη κάτι που δεν θα έπρεπε ποτέ να είχε συμβεί. Διέπραξα σωματικές βλάβες και κατέστρεψα αντικείμενα σε ένα διαμέρισμα σε κατάσταση μέθης από αλκοόλ και κοκαΐνη μετά από έναν καβγά».

Ο Μάριους συνέχισε: «Η χρήση ναρκωτικών και οι διαγνώσεις μου δεν δικαιολογούν αυτό που συνέβη στο διαμέρισμα στο Frogner το βράδυ της Κυριακής του περασμένου Σαββατοκύριακου. Θέλω να είμαι υπεύθυνος για ό,τι έκανα και θα δώσω ειλικρινείς εξηγήσεις στην αστυνομία».

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Μέτε Μάριτ της Νορβηγίας: Συνελήφθη ο 27χρονος γιος της ξανά - 4 τον κατηγορούν για κακοποίηση & ψυχολογική βία (φωτό)

Τώρα, ο 27χρονος "κατηγορείται" ότι είναι υπεύθυνος της διάρρηξης του σπιτιού των royals, αφού διοργάνωσε ένα grande πάρτυ εκεί.

instagram @detnorskekongehus

Σύμφωνα με το νορβηγικό πρακτορείο ειδήσεων Se og Hør, μέλη γνωστής συμμορίας μοτοσικλετιστών έκλεψαν προσωπικά αντικείμενα μεγάλης αξίας για το στέμμα όσο και προσωπικής αξίας για την οικογένεια του μελλοντικού βασιλιά.

Σε βίντεο που περιήλθε στην κατοχή του Se og Hør, ένα άγνωστο άτομο βιντεοσκοπεί τον εαυτό του να χρησιμοποιεί ένα segway για να περιηγηθεί στο διαμέρισμα της Μέτε Μάριτ και του Χάακον, το οποίο φαίνεται να έχει λεηλατηθεί, ενώ αντικείμενα βρίσκονται διασκορπισμένα στο πάτωμα δίπλα σε μια εγκατάσταση πινγκ πονγκ.

Πολύτιμα αντικείμενα λέγεται ότι έχουν κλαπεί από το Skaugum, τα οποία οι κλέφτες φέρεται να προσπάθησαν να πουλήσουν μέσω ενός οίκου δημοπρασιών.

Να σημειώσουμε ότι το  Skaugum αποτελεί το σπίτι του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας από το 2003.

Το βασιλικό ζεύγος ανακαίνισε εκτενώς το ακίνητο, το οποίο έχει ιστορία που χρονολογείται από τον Μεσαίωνα.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Mette Marit της Νορβηγίας: Tο κορίτσι με το σκανδαλώδες παρελθόν - Οι δύο ''αλήτες'' πρώην της, το εξώγαμο - Η βαριά της ασθένεια σήμερα (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ