Μαρινέλλα: Τα πρώτα λόγια στην κόρη της, Τζωρτίνα - "Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμη" (βίντεο)

Κρίσιμο το σημερινό 24ωρο

Σταθερή αλλά κρίσιμη είναι η κατάσταση της Μαρινέλλας στη ΜΕΘ, έπειτα από το αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο υπέστη στη συναυλία της στο Ηρώδειο (25/9).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Ant1, "Πρωινό" η σπουδαία ερμηνεύτρια μίλησε στην κόρη της μέσα από την εντατική, λέγοντάς της με χιούμορ: «Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα».

«Επειδή ακούω μπαρμπούτσαλα, η Μαρινέλλα είδε χθες  την κόρη της πολλές φορές. Μάλιστα θα σας πω και κάτι που ανατριχιάζω. Η Μαρινέλλα μιλάει και τραγουδάει.

Κάποια στιγμή, η Μαρινέλλα είπε με χιούμορ στην κόρη της: «Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα». Είναι τα λόγια της Μαρινέλλας στην κόρη της, σε μία από τις πολλές φορές που μπήκε στη ΜΕΘ και την είδε» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Να σημειώσουμε ότι τόσο η Τζωρτίνα Σερπιέρη όσο και η εγγονή της Μαρινέλλας, Μελίνα Δασκαλοπούλου είναι συνεχώς στο πλευρό της.


Το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν σημείωνε πως η σπουδαία ερμηνεύτρια υπέστη σοβαρό αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο.

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη», ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν.

Δείτε ακόμα: Τι είναι το αιμορραγικό εγκεφαλικό που υπέστη η Μαρινέλλα – «Πρέπει να μας προβληματίζει η έντονη κεφαλαλγία» εξηγεί η Ματίνα Παγώνη - Τα σημάδια που δεν πρέπει να αγνοήσουμε (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Μαρινέλλα: Επιδεινώθηκε η υγεία της κατά τη μεταφορά της στο ιδιωτικό θεραπευτήριο - Το ασθενοφόρο έκανε 40 λεπτά (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Ο Νίκος Συρίγος τα είπε όλα για τη Μαρινέλλα: "Κάνει αυτό που γουστάρει & αγαπάει - Η μάστιγα των κινητών δείχνει πως ό,τι συμβαίνει ανεβαίνει" (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ