George & Amal Clooney: Αυτός είναι ο πρώτος κύριος & η πρώτη κυρία της Αμερικής! Με επίσημο black ένδυμα και οι δύο χθες το βράδυ στη Νέα Υόρκη (φωτό-βίντεο)

Τα πρώτα Abie Awards διοργανώθηκαν το 2022

Ο George και η Amal Clooney ήταν οικοδεσπότες στο Clooney Foundation For Justice's The Albies, που πραγματοποιήθηκε στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης στις 26 Σεπτεμβρίου 2024 στη Νέα Υόρκη.

Το ζευγάρι για ακόμη μία φορά έλαμπε κι έδειχνε πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Για την περίσταση, Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ φόρεσε ένα σικ βελούδινο φόρεμα με ντεκολτέ σε σχήμα καρδιά και maxi μήκος.

Τα αξεσουάρ που επέλεξε ήταν minimal ποντάρωντας σε μαύρο clutch, ασημί λαμπερά σκουλαρίκια με αλυσίδα και πολλά ασημένια και πράσινα βραχιόλια στο ένα χέρι.

Πιστή στο signature hairstyle της άφησε τα πλούσια μελαχρινά μαλλιά της κάτω σε χαλαρές μπούκλες ενώ σε έλειψε το κόκκινο κραγιόν που ταίριαζε με το μανικιούρ της.

Ανάμεσα στους A-listers του Χόλιγουντ που παρακολούθησαν την εκδήλωση ήταν η Shailene Woodley, Cate Blanchett, Emily Blunt με τον John Krasinski, η Donatella Versace, ο Jimmy Fallon ...

Τι είναι τα Albie Awards

Τα Albie Awards είναι ένα σύνολο βραβείων που απονέμονται από το Clooney Foundation for Justice, το φιλανθρωπικό ίδρυμα των George και Amal Clooney.

Τα βραβεία αυτά τιμούν άτομα και οργανώσεις που αγωνίζονται για τη δικαιοσύνη, την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την υποστήριξη ατόμων που έχουν δεχθεί άδικες επιθέσεις ή διώξεις.

Τα βραβεία ονομάστηκαν προς τιμήν του Albie Sachs, ενός Νοτιοαφρικανού δικηγόρου και πρώην δικαστή, ο οποίος ήταν ενεργός αγωνιστής κατά του απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική και επιβίωσε από μια απόπειρα δολοφονίας λόγω της ακτιβιστικής του δράσης.

Τα Albie Awards διοργανώθηκαν για πρώτη φορά το 2022 και αναδεικνύουν τον αγώνα για την ελευθερία και τη δικαιοσύνη σε διεθνές επίπεδο.

Η εκδήλωση αυτή συγκεντρώνει προσωπικότητες από όλο τον κόσμο για να στηρίξουν όσους μάχονται για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Με αφορμή την δημιουργία των βραβείων, οι Clooney είναι πλέον και στα social media! Το ζεύγος δεν είχε λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο έφτιαξαν το account Clooney Foundation for Justice.

Διαβάστε ακόμη: Η oμιλία της Amal που έκανε τον George Clooney να δακρύσει: «Όταν γνωριστήκαμε, δεν μπορούσα να κοιμηθώ μακριά του, διάβαζα ξανά & ξανά τα μηνύματά μας – Τίποτα δεν έχει αλλάξει» (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Κυριακή, μέρα για γάμους! – Στιγμιότυπα από τον George Clooney & την Amal Alamuddin, γαμπρός & νύφη – Το πιο chic ζευγάρι (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ