Γάμος πριγκίπισσας Θεοδώρας-Μάθιου Κουμάρ: Όλα έτοιμα για την τελετή στην Μητρόπολη Αθηνών αύριο - Απόψε το pre-wedding party στους κήπους του Βυζαντινού & Χριστιανικού Μουσείο (φωτό)

Η ανακοίνωση της οικογένειας και οι κουμπάροι του ζευγαριού

Λίγες ώρες έμειναν για τον royal γάμο της χρονιάς!

Η πριγκίπισσα Θεοδώρα και ο Μάθιου Κουμάρ θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, αύριο Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών στις 17:30.

Τον γάμο θα τελέσει ο μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου Δωρόθεος

Στο ίδιο σημείο που 60 χρόνια πριν παντρεύτηκαν οι γονείς της, τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος και Άννα Μαρία αλλά και ο αδερφός της πρίγκιπας Φίλιππος με την Νίνα Φλορ το 2021.

Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις, ώστε όλα να είναι στην εντέλεια!

Μετά την επίσημη τελετή αύριο θα ακολουθήσει γαμήλια δεξίωση στο ξενοδοχείο «One & Only Aesthesis» στην παραλία της Γλυφάδας, και το αποχαιρετιστήριο brunch στις 29 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Θεοδώρα: Αυτό είναι το εντυπωσιακό δαντελένιο πέπλο που θα βάλει στον γάμο της – Ποιες royals το έχουν φορέσει πριν από εκείνη; (φωτό)

Το pre-wedding party

Απόψε θα πραγματοποιηθεί ένα εντυπωσιακό pre-wedding party στους κήπους του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείο.

 

Η oικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου νοίκιασε τον συγκεκριμένο χώρο έναντι 15.000 ευρώ.

Στο χώρο θα παρευρεθούν 250 άτομα.

δεξιωση

δεξιωση

δεξιωση

δεξιωση

δεξιωση

Μέσα από στιγμιότυπα που ανέβηκαν στα social media βλέπουμε ότι σιγά-σιγά στήνονται τα τραπέζια και οι καρέκλες.

Η ανακοίνωση της οικογένειας

Η τέως Ελληνική βασιλική οικογένεια εξέδωσε ανακοίνωση σημειώνοντας:

"Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 17:30 θα τελεσθεί στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της Πριγκίπισσας Θεοδώρας με τον κύριο Matthew Kumar, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου, Δωρόθεου Β’, παρουσία στενών συγγενών και φίλων της οικογένειας και του ζεύγους.

Κουμπάροι και παράνυμφοι στο ζευγάρι θα είναι, μεταξύ άλλων, ο Πρίγκιπας Παύλος, ο Πρίγκιπας Νικόλαος, o Πρίγκιπας Φίλιππος, η Πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία, ο Πρίγκιπας Αχιλλέας-Ανδρέας και η Arrietta Morales de Grecia .

Η επιθυμία του ζευγαριού να τελέσουν τον γάμο τους στην Αθήνα αποτυπώνει την αγάπη τους για την Ελλάδα, τους ισχυρούς δεσμούς που διατηρούν με τη χώρα και την θέλησή τους να μοιραστούν με τους καλεσμένους τους τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική φιλοξενία και ταυτότητα."

Γάμος Θεοδώρας: Με 12 κουμπάρους ο γάμος της στη Μητρόπολη Αθηνών - Η ανακοίνωση της οικογένειας

Μαθαίνουμε, λοιπόν, ότι κουμπάροι και παράνυμφοι θα είναι τα τρία αδέλφια της Θεοδώρας, Παύλος, Νικόλαος και Φίλιππος αλλά και τρία ανίψια της, η Μαρία Ολυμπία, ο Αχιλλέας Ανδρέας (παιδιά του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ) και η Αριέττα Μοράλες (κόρη της Αλεξίας και του Κάρλος Μοράλες).

Το νυφικό που θα φορέσει η Θεοδώρα

Το νυφικό της Θεοδώρας θα είναι διά χειρός Σίλιας Κριθαριώτη, μια σχεδιάστρια που αγαπά πολύ τόσο η ίδια όσο και η μητέρα της. Μάλιστα, η μέλλουσα νύφη θέλει το νυφικό της να μοιάζει αρκετά με αυτό που είχε βάλει η μητέρα της, Άννα Μαρία.

Είναι βέβαιο πλέον ότι η Θεοδώρα θα φορέσει και την Cartier τιάρα της μητέρας της, την οποία μόνο η αδελφή της Αλεξία έχει φορέσει στον γάμο της.

Η πιο σημαντική λεπτομέρεια είναι όμως το πέπλο που έχει επιλέξει.

Το κεφάλι της θα καλύψει με ένα πέπλο που έχουν φορέσει πολλές royal νύφες της Δανίας.

To πέπλο αυτό είναι φτιαγμένο από ιρλανδική δαντέλα και το παρέλαβε ως δώρο η Μαργαρίτα της Σουηδίας στον γάμο της στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Γουίνδσορ στις 15 Ιουνίου 1905 με τον Γουστάβο Αδόλφο της Σουηδίας. 

Να σημειωθεί ότι φόρεσε και η αδελφή της Θεοδώρας, η Αλεξία Γλύξμπουργκ για να παντρευτεί τον Κάρλος Μοράλες.

Η τελευταία βασίλισσα που φόρεσε αυτό το πέπλο ήταν η Μαίρη της Δανίας στον γάμο της με τον Φρέντερικ στις 14 Μαΐου 2004 στον Καθεδρικό Ναό της Κοπεγχάγης.

Τότε ήταν ακόμα πριγκίπισσα.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Θεοδώρα -Μάθιου Κουμάρ: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους στις 28 Σεπτεμβρίου– Οι καλεσμένοι έκπληξη, ο τόπος, το νυφικό & το royal προσκλητήριο (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Άννα Μαρία - Θεοδώρα: Μαμά & κόρη στο Ηρώδειο λίγο πριν τον royal γάμο – Τα απίθανα midi πολύχρωμα φορέματα τους (φωτό)

Το προσκλητήριο του γάμου τους

Το Secret των Παραπολιτικών έφερε πριν από λίγες ημέρες στο «φως» το εντυπωσιακό προσκλητήριο που επέλεξε το ζευγάρι.

Το ζευγάρι επέλεξε για το προσκλητήριο του γάμου τους ένα «βασιλικό» χρώμα, το royal blue με χρυσά γράμματα, ενώ το προσκλητήριο είναι τυπωμένο τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά.

Το love story & οι αναβολές του γάμου της Θεοδώρας 

Μετά από τρεις αναβολές και έναν χρόνο από τον θάνατο του πατέρα της, η πριγκίπισσα Θεοδώρα, η κόρη του τέως βασιλιά της Ελλάδας, Κωνσταντίνου, παντρεύεται. 

Η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά, ζει μόνιμα στην Αμερική και είναι ηθοποίος.

Το 2018 αρραβωνιάστηκε τον καλό της, Μάθιου Κουμάρ, ο οποίος είναι δικηγόρος στο επάγγελμα, στο Λονδίνο.

Πολύ σύντομα ανακοίνωσαν ότι θα γίνει και ο γάμος το 2020, αλλά  η τελετή ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Τον προγραμμάτισαν ξανά για τον Μάιο του 2022 στο Πόρτο Χέλι, αλλά η τελετή αναβλήθηκε, χωρίς να γίνει γνωστός ο λόγος.

Τέλος, λόγω του θανάτου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου πέρυσι τον Ιανουάριο, ο γάμος αναβλήθηκε για άλλη μία φορά.

Στον γάμος σύμφωνα με την εφημερίδα ontime αναμένεται να δώσουν το «παρών» τα μέλη της οικογένειας αλλά και βασιλικών οίκων της Ευρώπης.

Μεγάλωσε στην Αγγλία, όπου και σπούδασε, και έζησε κάποια χρόνια στην Καλιφόρνια. Εκεί γνώρισε τον δικηγόρο Μάθιου Κουµάρ, βέρο Καλιφορνέζο.

Πλέον το ζευγάρι ζει στο Λος Αντζελες, από όπου αρκετά συχνά ανεβάζει φωτογραφίες στα social media.

Από εκεί, µάλιστα, η Θεοδώρα ανακοίνωσε τους αρραβώνες, αλλά και τη σφοδρή επιθυµία της να παντρευτεί τον Μάθιου.

Διαβάστε ακόμα: Βασιλικός γάμος στην Ελλάδα: Η πριγκίπισσα Θεοδώρα παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της, μεγαλοδικηγόρο Μάθιου Κουμάρ – Μετά από τρεις αναβολές (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η μικρότερη κόρη του, Θεοδώρα παντρεύεται τον καλό της, Μάθιου Κουμάρ – Ιδού, το royal προσκλητήριο με τα χρυσά γράμμα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ