Η Μαρία Παναγοπούλου για τα 32 χρόνια γάμου με τον Κώστα Χαρδαβέλλα: Ένας μεγάλος έρωτας, ένας υπέροχος γιος & μια ζωή μαζί!!! - Σπάνιο & ανεκτίμητο (φωτό)

Πρότυπο ζευγαριού!

Αυτό το love story είναι ίσως ότι πιο κοντινό σε πραγματικό έρωτα και αληθινή και βαθιά αγάπη.

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Κώστα Χαρδαβέλλα και την συγγραφέα και επίσης δημοσιογράφο, Μαρία Παναγοπούλου.

Το ζευγάρι έχει επέτειο γάμου και είναι 32 χρόνια μαζί!

Πέρα από όλα αυτά τα χρόνια κοινής πορείας, έρωτα και υποστήριξης, το ζευγάρι έχει έναν 32χρονο γιο.

Η Μαρία Παναγοπούλου μοιράζεται με τους followers της μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους με ένα τρυφερό μήνυμα για τον άνδρα της, Κώστα Χαρδαβέλλα.

«Το ημερολόγιο έγραφε 26 Σεπτεμβρίου του (δίσεκτου) έτους 1992. Φτάσαμε μαζί στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, ο γαμπρός στο τιμόνι, η νύφη συνοδηγός και στο πίσω κάθισμα οι κολλητές μου παρανυφάκια. Στο ραδιόφωνο έπαιζε δυνατά Βασίλης Τερλέγκας.

Η γαμήλια τελετή ήταν προγραμματισμένη για τις 19.30 αλλά ο Κώστας είχε κάνει λάθος στην ώρα και είχαμε εκτυπώσει προσκλητήρια που έγραφαν 19.00. Στην άφιξη μας στην εκκλησία, συναντηθήκαμε με την προηγούμενη νύφη και κάποιοι το θεώρησαν γρουσουζιά.

Εκατοντάδες οι καλεσμένοι, μετά βίας χωρούσαν στον ναό. Ευδιάθετοι οι περισσότεροι, δεν σταμάτησαν να κάνουν φασαρία κατά τη διάρκεια του μυστηρίου αλλά ο ιερέας δεν τους έκανε ούτε για μια στιγμή παρατήρηση. Συμμετείχε κι εκείνος στη χαρά, χαμογελώντας διαρκώς στους κουμπάρους, τους αείμνηστους και μοναδικούς Κάκια και Γιώργο Γεννηματά.

Πέντε μηνών έγκυος εγώ, φορούσα στενό και κοντό νυφικό και όταν έφτασε η ώρα της (πολύωρης!) "χαιρετούρας", έμεινα ξυπόλητη για να αντέξω την ορθοστασία. Κοντεύαμε πια να τελειώσουμε όταν είδαμε να καταφτάνει ένα γκρουπ Γιαπωνέζων τουριστών. Γοητευμένοι από τον τρόπο τέλεσης του μυστηρίου, στήθηκαν κι εκείνοι στην μακριά ουρά για να μας χαιρετήσουν, με τα σακίδια στους ώμους. Μας ευχήθηκαν (στα γιαπωνέζικα!) και μας δώρισαν ένα σετ φλιτζανάκια του καφέ με τσολιαδάκια, αγορασμένο από κάποιο τουριστικό κατάστημα για να τιμήσουν το έθιμο.

Στο πάρτι που ακολούθησε επιλέξαμε το τραγούδι "I did it my way", αλλάζοντας τους στίχους σε "We did it our way" και αυτό ακριβώς εφαρμόσαμε στα χρόνια που ακολούθησαν. Σήμερα, 26 Σεπτεμβρίου 2024, γιορτάζουμε την 32η επέτειο του γάμου μας συνεχίζοντας να καταρρίπτουμε τους νόμους των πιθανοτήτων, στα εύκολα και τα δύσκολα. Ίσως γιατί όπως λέει ο Κωνσταντίνος μας "μεγαλώνοντας κατάλαβα πως οι άλλοι άνθρωποι είναι κανονικοί, εμείς δεν είμαστε"».

Εμείς τους ευχόμαστε μία ζωή μαζί και να συνεχίσουν να είναι πρότυπα ερωτευμένων ανθρώπων και δεμένου ζευγαριού.

Διαβάστε ακόμα: Κώστας Χαρδαβέλλας για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Έκανα χημειοθεραπείες πήγαινα στο στούντιο ζαλισμένος, έτοιμος να καταρρεύσω» - «Είμαι σε διαρκή αγώνα»

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Παναγοπούλου για τον Κώστα Χαρδαβέλλα: Ξαφνικά έχασε τη φωνή του, μιλάει ψιθυριστά – Κάνουμε πολλές εξετάσεις (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ