Τατιάνα Μπλάτνικ: Ηχηρή η απουσία της από τον γάμο της Πριγκίπισσας Θεοδώρας & του Μάθιου Κουμάρ – Που ήταν η πρώην σύζυγος του Νικόλαου (φωτό)

Η πρώην σύζυγος του Νικόλαου ήταν ανάμεσα σε εκείνους που έλαβαν πρόσκληση.

Χθες το απόγευμα ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου η μικρότερη κόρη τους τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Πριγκίπισσα Θεοδώρα με τον Μάθιου Κουμάρ στην Μητρόπολη Αθηνών.

Ήταν μια μαγευτική τελετή με λαμπερούς προσκεκλημένους, συγγενείς και φίλους, royals και επώνυμους.

Κάποιος όμως έλειπε…

Παρά τις διαδεδομένες φήμες ότι η Τατιάνα Μπλατνικ θα παραβρεθεί στον γάμο λόγω της καλής σχέσης της με τον πρώην της, Νικόλαο τον αδελφό της νύφης, αυτή δεν ήταν εκεί.

Ωστόσο  φαίνεται ότι πρώην σύζυγος του Νικόλαου ήταν ανάμεσα σε εκείνους που έλαβαν πρόσκληση.

Όσο ο Νικόλαος συνόδευε την πολυαγαπημένη του μητέρα, Άννα Μαρία στο γάμο της αδελφής του, η πρώην σύζυγος του ανέβαινε τα βουνά.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ το πρωί του Σαββάτου αποφάσισε να ανέβει τον Όλυμπο μαζί με ειδική εκπαιδευμένη ομάδα. Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες τόσο από την προετοιμασία της όσο και από την δύσκολη ανάβαση στον Μύτικα.

«Όλοι έχουμε τα δικά μας βουνά που θέλουμε να ανεβούμε στη ζωή μας. Επιτέλους θα ανέβω ένα βουνό που περίμενα να το ανέβω εδώ και χρόνια, τον Όλυμπο» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πόζαρε περήφανη που κατάφερε να ανέβει στα 2.918 μέτρα!

Να σημειωθεί όμως ότι δεν παρέλειψε να ευχηθεί στην αγαπημένη της Θεοδώρα.

Το βράδυ του Σαββάτου δημοσίευσε στα Instagram Stories της μια φωτογραφία του νεόνυμφου ζευγαριού, την οποία συνόδευσε με μια λευκή καρδιά.

Διαβάστε ακόμα: Βασιλικός Γάμος: Το off shoulder νυφικό της Πριγκίπισσας Θεοδώρας δια χειρός Σήλια Κριθαριώτη ήταν παραμυθένιο – To δαντελένιο πέπλο & η Cartier τιάρα (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Γάμος Πριγκίπισσας Θεοδώρας - Μάθιου Κουμάρ: Καρέ-καρέ το πρώτο φιλί των νεόνυμφων - Δείτε φωτό μετά το μυστήριο από την έξοδο της βασιλικής οικογένειας

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ