Η Όλγα Κεφαλογιάννη στο Τόκιο: Business as usual! – Το βίντεο από την σύσκεψη με τους επικεφαλής κολοσσών εταιρειών της Ιαπωνίας

Το επαγγελματικό ταξίδι λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου.

Η Υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη μετά την ανακοίνωση ότι ο γάμος της με τον συνθέτη Μίνωα Μάτσα έχει κλονιστεί και οδηγούνται σε διαζύγιο, βρίσκεται στην Ιαπωνία για επταήμερο ταξίδι. 

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει αφιερωθεί σε αυτή την φάση στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και στις δίδυμες κόρες της.

Στην επίσκεψη της στην Ιαπωνία μίλησε με τους επικεφαλής κολοσσών εταιρειών της χώρας και μοιράστηκε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το έργο της.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, τόνισε τη δυνατότητα της Ελλάδας να προσφέρει μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες στους Ιάπωνες επισκέπτες, με έμφαση στον πολιτισμό και τη γαστρονομία.

Επίσης, αναφέρθηκε στην αναβάθμιση των διμερών σχέσεων μετά την υπογραφή κοινής διακήρυξης κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ιαπωνία τον Ιανουάριο του 2023.

Στην ευνοϊκή συγκυρία για τις σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ιαπωνίας αναφέρθηκε η Υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη κατά τη διάρκεια της συνάντησής της με τον Ιάπωνα Υπουργό Χωροταξίας, Υποδομών, Μεταφορών και Τουρισμού κύριο Tetsuo Saito, την προηγούμενη μέρα.

Η κα. Όλγα Κεφαλογιάννη επεσήμανε την αναβάθμιση των διμερών σχέσεων μετά την υπογραφή κοινής διακήρυξης κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ιαπωνία τον Ιανουάριο του 2023, τονίζοντας :

«Οι σχέσεις μεταξύ των δυο χωρών μας έχουν κάνει ένα ποιοτικό άλμα μετά από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ιαπωνία. Μια επίσκεψη η οποία αποτέλεσε το εφαλτήριο για να αναβαθμιστούν σε στρατηγικό επίπεδο. Η αναβάθμισή τους άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνο-ιαπωνική φιλία και συνεργασία».

Διαβάστε ακόμα: Χωρισμός σοκ! Όλγα Κεφαλογιάννη & Μίνως Μάτσας παίρνουν διαζύγιο - Υπάρχει τρίτο πρόσωπο;

Διαβάστε ακόμα: Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Το χρονικό ενός έρωτα - Ο γάμος, τα δίδυμα κοριτσάκια τους & ο απρόσμενος χωρισμός (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ