Άννα Διαμαντοπούλου: Το χιουμοριστικό βιντεάκι με τους «Απαράδεκτους» & τον Στ. Φασουλή – Τους μιλάει για την σημασία των επερχόμενων εκλογών & η Δήμητρα Παπαδοπούλου την πειράζει

«Δεν μιλάει ξύλινα, αλλά είναι φυτό», λέει η ηθοποιός στην υποψήφια Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ έρχονται και με αυτή την αφορμή η υποψήφια για την προεδρία, Άννα Διαμαντοπούλου ανέβασε στα social media ένα χιουμοριστικό βιντεάκι με τους: Σταμάτη Φασουλή, Γιάννη Μπέζο, Δήμητρα Παπαδοπούλου και Σπύρο Παπαδόπουλο.

Όλοι μαζί γευματίζουν σε κάποιο εστιατόριο και μιλάνε για τις εκλογές.

Η Αννά Διαμαντοπούλου τους εξηγεί τη σημασία των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ, ενώ η Δήμητρα Παπαδοπούλου την πειράζει λέγοντας προς τους υπολοίπους της παρέας: «Πολλά δεν λέει;».

Μετά Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Δήμητρα Παπαδοπούλου κοροιδεύουν τον Γιάννη Μπέζο προσποιούμενοι ότι έχει γίνει... αγνώριστος.

«Κοίτα πώς έγινε ο Γιάννης!» λένε, με τον Σπύρο μάλιστα να επαναλαμβάνει την κλασική ατάκα από τη σειρά «Απαράδεκτοι», στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι τρεις ηθοποιοί: Τι έγινε ρε παιδιά!

«Με τα γυαλιά είμαι πιο σοφιστικέ, γι' αυτό δεν με αναγνωρίζετε», απαντάει ο Μπέζος και στη συνέχεια μιλάει για την κ. Διαμαντοπούλου σημειώνοντας: «Ας έχουμε και κάτι πιο ευγενικό στην πολιτική, φτάνει πια με το κατσαπλιάδικο».

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος προσθέτει: «Η Αννα δεν μιλάει ξύλινα, την καταλαβαίνει ο κόσμος» και η Δήμητρα απαντάει «Είναι φυτό όμως!». 

Να σημειωθεί ότι η Δήμητρα Παπαδοπούλου και η Άννα Διαμαντοπούλου είναι πολύ καλές φίλες και γνωρίζονται από το σχολείο.

Το βίντεο κλείνει με τον Σπύρο να λέει στην υποψήφια πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: «Σε χρειαζόμαστε, σε έχουμε ανάγκη».

Στην ανάρτηση που έκανε η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ γράφει: «Μέσα στην ταχύτητα και την πίεση της εκλογικής εκστρατείας ένιωσα ευλογημένη που βρέθηκα ένα βράδυ, σε αυτό το τραπέζι με τέτοιο ειδικό βάρος τέχνης και ταλέντου. Σταμάτη, Γιάννη, Σπύρο, και φυσικά Δημητράκι μου, σας ευχαριστώ για τα ωραία λόγια σας, για την κριτική σας ματιά, για τις ιδέες, την ειλικρίνειά σας και φυσικά για το χιούμορ σας. Δεν ξέρω αν θα στηθείτε κι εσείς σε κάποια ουρά στις 6 Οκτώβρη, μακάρι!».

Διαβάστε ακόμα: Ο Σ. Μουμτζής για το debate: Ποιοι ενθουσιάστηκαν με την Διαμαντόπουλου – Γιατί οι Συριζοπασόκοι ήθελαν τον Χάρη Δούκα – Ουδείς ανόητος

Διαβάστε ακόμα: Metron Analysis: Η Διαμαντοπούλου κέρδισε στο debate - Δημοφιλέστερος ο Γερουλάνος μεταξύ όσων θα ψηφίσουν στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ - Λάθος η αποπομπή Κασσελάκη, όχι στην επανεκλογή του

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ