Ενοχλημένη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Μην με ρωτάτε για τον Βασάλο – Κουράστηκα με αυτήν την ιστορία, έχω προχωρήσει στη ζωή μου» (βίντεο)

«Έχω επιλέξει τα τελευταία χρόνια να προφυλάσσω την προσωπική μου ζωή », πρόσθεσε.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου πριν από τρεις εβδομάδες με τον καλό της, τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Παρόλα αυτά ακόμα της γίνονται ερωτήσεις σχετικά τον πρώην της, τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η αθλητικογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αρχικά ανέφερε: «Η ζωή μετά τον γάμο είναι ίδια και δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. Το μόνο που άλλαξε είναι ένα δαχτυλίδι και τίποτα άλλο».

«Όλα είναι ίδια, ήρεμα, ωραία και πολύ χαλαρά, ευτυχισμένα. Η πρόταση γάμου έγινε πριν έναν χρόνο στην Κρήτη. Δεν το περίμενα. Πίστευα ότι αυτή η σχέση οδηγούσε κάπου σοβαρά, αλλά δεν το περίμενα εκείνη τη στιγμή έτσι όπως έγινε».

Δείτε το βίντεο:


Για τον Κωνσταντίνο Βασάλο είπε ενοχλημένη: 

«Επειδή έχω κουραστεί με αυτή την ιστορία γενικότερα, πρέπει να καταλάβουμε ότι έχω προχωρήσει τη ζωή μου παρακάτω, έχω κάνει το επόμενο βήμα, οπότε δεν θα ήθελα να μιλάω για το παρελθόν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το διαγράφω» και πρόσθεσε: «Έχω επιλέξει τα τελευταία χρόνια να προφυλάσσω την προσωπική μου ζωή πιο ουσιαστικά και χωρίς να προκαλώ αντιδράσεις. Ήσυχα και αθόρυβα».

Διαβάστε ακόμα: Tι φοράνε τα μοντέρνα κορίτσια το βράδυ; Με μίνι black dress η Κάβουρα & cropped top η νιόπαντρη Βαλαβάνη - Το look της Κατερίνας Σαλακά (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν - "Θα σε αγαπώ για πάντα" (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ