Πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία: Μία καλλονή στο event της Μαίρης Κατράντζου στο Παρίσι - Το must have slip dress που όλες λατρεύουμε! (φωτό)

Με ανοιχτή πλάτη και βαθύ ντεκολτέ!

Πραγματικά μερικές φορές τα λόγια είναι φτώχεια όταν χρειάζεται να περιγράψουμε την γοητεία της πριγκίπισσας Μαρίας Ολυμπίας!

Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση πόσο δίκαια έχει κερδίσει τον τίτλο της πιο κομψής γαλαζοαίματης.

Αυτή τη φορά ταξίδεψε στο ρομαντικό Παρίσι και παρευρέθηκε σε επίσημο event που διοργάνωσε η Μαίρη Κατράντζου, για να γιορτάσει την πρώτη της συλλογή ως καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Bvlgari για τα δερμάτινα είδη και αξεσουάρ.

instagram @marykatrantzou

Για την περίσταση, η 28χρονη φόρεσε το απόλυτο must have μαύρο slip dress με ανοιχτή πλάτη και βαθύ ντεκολτέ, που όλες λατρεύουμε και φυσικά θέλουμε να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας.

Είναι ένα απαραίτητο fashion item που συνδυάζεται πανεύκολα και χωρίς πολύ κόπο με τα κατάλληλα κοσμήματα δημιουργεί ένα τέλειο σύνολο.

Φυσικά, η ξανθιά καλλονή πόζαρε φορώντας θεϊκά χρυσά κοσμήματα του οίκου Bvlgari και κρατώντας μία απίθανη τσάντα με την υπογραφή της Ελληνίδας σχεδιάστριας.

Το hairstyle της ήταν επιμελημένο σε sleek bun δίνοντας έμφαση στα αψεγάδιαστα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ/ Φωτογραφία: Instagram/ @bvlgari

Να υπενθυμίσουμε ότι η Μαίρη Κατράντζου λάνσαρε την πρώτη της συλλογή της για τον οίκο μόδας, συνδυάζοντας τους σχεδιαστικούς κώδικες του οίκου με το αρχαίο μοτίβο «Calla».

Η collection αποτελείται από πέντε τσάντες: τη Serpenti Sugarloaf, τη Serpentine Duo, τη Marquise, το Gingko clutch και το βραδινό clutch Calla.

Δείτε τις φανταστικές τσάντες με τις μοναδικές λεπτομέρειες εδώ: Η Μαίρη Κατράντζου σχεδίασε νέες τσάντες για τον Bvlgari! Ε πάθαμε πλάκα! Δείτε τις πολύτιμες λεπτομέρειες (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr