Beyonce: Με 1 εκ. followers λιγότερους μέσα σε ένα μήνα! – Τελικά συμμετείχε στα πάρτι οργίων του ράπερ Diddy; (φωτό)

Ο Diddy κατηγορείται για sex trafficking, ναρκωτικά, κα.

Οι εξελίξεις στο σκάνδαλο του ράπερ Diddy είναι ραγδαίες και δεν είναι μόνος του όπως φαίνεται σε όλο αυτό…

Ο Diddy κατηγορείται για sex trafficking, ναρκωτικά, απαγωγές, βιασμούς και όπως φαίνεται του καταλογίζουν και κάποιες δολοφονίες.

Αυτοί που εμπλέκονται μαζί με τον ράπερ είναι το ζευγάρι Jay Z και Beyonce.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο η τραγουδίστρια έχει χάσει τουλάχιστον ένα εκατομμύριο ακολούθους.

Η στενή σχέση του Diddy με τον Jay-Z, φαίνεται να έχει πυροδοτήσει όλα τις φήμες για το ότι το ζευγάρι έχει εμπλακεί ενεργά σε αυτά για τα οποία κατηγορείται ο Diddy.

Image

twitter

Οι χρήστες του διαδικτύου ζητούν να πάρει θέση σχετικά με τις κατηγορίες για βιασμό, απάτη, κακοποίηση γυναικών, χρήση ουσιών και σωματεμπορία που βαραίνουν τον ράπερ.

Να σημειωθεί ότι οι δικηγόροι του Diddy επιμένουν στο αίτημά τους να αποφυλακιστεί.

Image

twitter

Οι δικαστές απορρίπτουν ασταμάτητα το αίτημα αυτό, πράγμα που δείχνει πως τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί εις βάρος του είναι πολλά και εξόχως σημαντικά.

Τέλος υπάρχει και η θεωρία ότι ο Diddy με τον φίλο και συνεργάτη του Jay Z και την Beyonce, στο πλαίσιο της προσπάθειάς τους να πάρουν τα σκήπτρα της μουσικής βιομηχανίας, φέρονται να εμπλέκονται και σε 4 δολοφονίες γνωστών ράπερ και τραγουδιστριών της RnB.

Διαβάστε ακόμα: Diddy: Διάσημοι στα party οργίων & ναρκωτικών του ράπερ – Aπό τον Leonardo DiCarprio & την Beyonce ως την Paris Hilton & την JLo (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Diddy: Μόνο η μητέρα του τον υποστηρίζει – Τα σεξουαλικά εγκλήματα, οι φόνοι που του καταλογίζουν & οι ταινίες πορνό με πρωταγωνιστές, μικρά παιδιά (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr