Γυμναζόμαστε παρέα με την Ιβάνκα Τραμπ! Οι 5 ασκήσεις ενδυνάμωσης που προτείνει για ένα καλλίγραμμο κορμί στα 42 της (βίντεο)

Ώρα να σηκωθούμε από τον καναπέ!

Το πρόγραμμα γυμναστικής της Ιβάνκα Τραμπ, θέλησε να μοιραστεί δημόσια η personal trainer της, Sandy Brockman.

Η Sandy Brockman, μια προπονήτρια με έδρα το Τέξας, αποκάλυψε ότι η 42χρονη σηκώνει βάρη τέσσερις ημέρες την εβδομάδα, ενώ περιστασιακά κάνει και yoga.

«Η Ιβάνκα είναι υπέροχη γιατί απλώς είναι ο εαυτός της και μαθαίνει πώς να προπονείται με δύναμη, κάτι που είναι τόσο badass», είπε η 52χρονη προπονήτρια στην Daily Mail.

SOS-Αυτές είναι οι 5 ασκήσεις που κάνει η Ιβάνκα Τραμπ

Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων τους, η Ιβάνκα Τραμπ συνήθως ακολουθεί τις ίδιες πέντε ασκήσεις, αλλάζοντας το βάρος ανάλογα με τους στόχους της εκείνη τη στιγμή.

«Οι κινήσεις είναι πάντα οι ίδιες. Είναι deadlifts, back squats, hinges, presses και pull-ups», αποκάλυψε η Brockman.

«Οι ελάχιστοι στόχοι ενδυνάμωσης τους οποίους επιδιώκω για τους πελάτες μου περιλαμβάνουν: πέντε αυστηρά push-ups, δύο αυστηρά pull-ups, ένα squat με μπάρα, ένα deadlift με μπάρα και ένα press 20 κιλών με μπάρα πάνω από το κεφάλι», είπε.

«Οι γυναίκες χρειάζονται προπόνηση ενδυνάμωσης τόσο πολύ και είναι καλό για τις γυναίκες να κάνουν αντοχή», είπε. «Είναι ωραίο να τρέχουμε. Αλλά το να καθίσετε και να κάνετε σκληρή δύναμη θα βοηθήσει τις γυναίκες να γίνουν πιο δυνατές».

Σύμφωνα με την trainer οι προπονήσεις της Ιβάνκα Τραμπ διαρκούν περίπου μία ώρα.

«Δεν θέλω οι γυναίκες να πεινάσουν», εξήγησε. «Θέλω να διατηρούν αυτή τη σταθερή ροή πρωτεΐνης στο σώμα τους».

Μάλιστα, προτείνει στους πελάτες της να παίρνουν «20 γραμμάρια πρωτεΐνης κάθε δύο έως τρεις ώρες».

Η Ιβάνκα Τραμπ συχνά ανεβάζει στιγμιότυπα από το γυμναστήριο δείχνοντας την εξαιρετική της φόρμα αλλά και τα βάρη που σηκώνει.

«Όμορφα back squats σήμερα», έγραψε η Brockman πάνω σε ένα παλαιότερο βίντεο, το οποίο αναδημοσίευσε η Ιβάνκα, προσθέτοντας, «Ναι! Πάμε!».

Διαβάστε ακόμη: 98! Τα κεριά που έσβησε η αειθαλής γιαγιά της Ιβάνκα Τραμπ - Η μαμά της αείμνηστης μαμάς της καταχαρούμενη με όλα τα εγγόνια & την φροντίστρια της

Διαβάστε ακόμη: Ivanka Trump: Με πολλή γυμναστική & το «μαγικό» της ρόφημα διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της – Όσα κάνει η αγαπημένη κόρη του πρώην πλανητάρχη για να παραμένει fit (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr