Η Tyra Banks αποθεώνει την Bella Hadid: «Η καλοσύνη σου λάμπει ακόμα πιο πολύ από την ομορφιά σου – Ανυπομονώ να ξανά συνεργαστούμε» (φωτό)

«Έβαλες φωτιά με τα κόκκινα σε εκείνη την πασαρέλα», πρόσθεσε.

Μετά από 6 χρόνια χρεοκοπίας της εταιρείας το φαντασμαγορικό show επέστρεψε!

Ο λόγος για την πασαρέλα της Victoria Secret.

Διάσημα μοντέλα όλων των δεκαετιών περπάτησαν και συγκλόνισαν την παγκόσμια κοινότητα.

Αναμεσά τους, η Τάιρα Μπανκς και η Μπέλα Χαντίντ

Μάλιστα, Τάιρα Μπάνκς έκανε κάτι που δεν συνηθίζει.

Εκθείασε το μοντέλο από την Παλαιστίνη για την ομορφιά και την καλοσύνη της.

Δείτε την ανάρτηση: 

Συγκεκριμένα, η Τάιρα Μπανκς δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, όπου ποζάρει δίπλα στην Μπέλα Χαντίντ, στα παρασκήνια του σόου.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε:

«Όμορφή μου, Μπέλα Χαντίντ. Δεν ήσουν μόνο καταπληκτική και πανέμορφη σε εκείνη την πασαρέλα, αλλά η καλοσύνη σου λάμπει ακόμα πιο πολύ από την ομορφιά σου. Ήταν μεγάλη μου χαρά που σε είδα στο σόου της Victoria's Secret. Έβαλες φωτιά με τα κόκκινα σε εκείνη την πασαρέλα. Και να θυμάσαι τι σου είπα. Το εννοούσα. Ανυπομονώ να κάνουμε αυτή τη μαγεία ξανά μαζί σύντομα και να περπατήσουμε στην πασαρέλα όπως μόνο εμείς ξέρουμε».

Διαβάστε ακόμα: Bella Hadid: Επέστρεψε στην πασαρέλα μετά από 2 χρόνια – Περπάτησε για τον εμβληματικό οίκο Yves Saint Laurent με το πιο φινετσάτο, ανδρόγυνο κουστούμι (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Denim Jackets - τα πανωφόρια που λατρεύουν η Gigi & η Bella Hadid: 9 τζιν μπουφάν που μπορείτε να φορέσετε φέτος το Φθινόπωρο (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr