Οι One Direction αποχαιρετούν με λόγια που συγκινούν τον αγαπημένο τους, Liam Payne: «Νιώθουμε παραπάνω από τυχεροί που σε γνωρίσαμε – Καλό Ταξίδι» (φωτό)

Μια δύσκολη στιγμή για το συγκρότημα...

Οι One Direction αποχαιρετούν με λόγια που συγκινούν τον Λίαμ Πέιν.

Ο 31χρονος Λίαμ σκοτώθηκε προχθές στο ξενοδοχείο του στην Αργεντινή, όταν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και του αλκοόλ έπεσε από το μπαλκόνι.

Ο Χάρι Στάιλς, ο Ζέιν Μάλικ,ο Νάιαλ Χόραν και ο Λούις Τόμλισον του στέλνουν το τελευταίο αντίο.

Χάρι Στάιλς:

«Είμαι πραγματικά συντετριμμένος από τον θάνατο του Λίαμ», έγραψε ο τραγουδιστής σε ανάρτησή του στο Instagram. «Η μεγαλύτερη χαρά του ήταν να κάνει άλλους ανθρώπους ευτυχισμένους και ήταν τιμή μου να βρίσκομαι στο πλευρό του», ανέφερε, περιγράφοντας τον Πέιν ως έναν ανοιχτόκαρδο άνθρωπο γεμάτο αγάπη και ενέργεια.

 Ζέιν Μάλικ: 

«Λιάμ προσπαθώ να βρω το κουράγιο να σου μιλήσω. Δεν κατάφερα ποτέ να σε ευχαριστήσω για την υποστήριξη που μου προσέφερες στις πιο δύσκολες στιγμές. Έχασα έναν αδελφό. Ελπίζω όπου και  να είσαι τώρα, να έχεις βρει την γαλήνη. Σ αγαπάω».

Λούις Τόμλισον:

«Είμαι περισσότερο συντετριμμένος που το γράφω αυτό, αλλά χθες έχασα έναν αδερφό. Ο Liam ήταν κάποιος που θαύμαζα κάθε μέρα, τόσο θετική, αστεία και ευγενική ψυχή.

Γνώρισα για πρώτη φορά τον Liam όταν ήταν 16 και ήμουν 18, έμεινα αμέσως έκπληκτος από τη φωνή του αλλά το πιο σημαντικό όσο περνούσε ο καιρός είχα την ευκαιρία να δω τον ευγενικό αδερφό που λαχταρούσα όλη μου τη ζωή.

Ο Liam ήταν ένας απίστευτος συγγραφέας τραγουδιών με μεγάλη αίσθηση της μελωδίας, συχνά μιλούσαμε για να επιστρέψουμε στο στούντιο μαζί για να προσπαθήσουμε να αναδημιουργήσουμε τη χημεία γραφής που είχαμε δημιουργήσει στο συγκρότημα.
Και για την ιστορία, ο Liam ήταν κατά τη γνώμη μου το πιο ζωτικό κομμάτι των One Direction. Η εμπειρία του από μικρή ηλικία, η τέλεια του πίσσα, η σκηνική του παρουσία, το δώρο του στη γραφή. Η λίστα συνεχίζεται. Σε ευχαριστούμε που μας διαμόρφωσες Liam.

Ένα μήνυμα για σένα Liam αν ακούς,

Νιώθω παραπάνω από τυχερός που σε είχα στη ζωή μου αλλά πραγματικά δυσκολεύομαι με την ιδέα του αποχαιρετισμού. Είμαι τόσο ευγνώμων που ήρθαμε ακόμα πιο κοντά από το συγκρότημα, μιλώντας στο τηλέφωνο για ώρες, αναπολώντας όλες τις χιλιάδες εκπληκτικές αναμνήσεις που είχαμε μαζί είναι μια πολυτέλεια που νόμιζα ότι θα είχα μαζί σου για μια ζωή. Θα ήθελα πολύ να μοιραστώ ξανά τη σκηνή μαζί σου αλλά δεν ήταν γραφτό.

Θέλω να ξέρεις ότι αν ο γιος σου με χρειαστεί ποτέ θα είμαι ο θείος που χρειάζεται στη ζωή του και θα του λέω ιστορίες για το πόσο καταπληκτικός ήταν ο μπαμπάς του.

Μακάρι να είχα την ευκαιρία να σε αποχαιρετήσω και να σου πω άλλη μια φορά πόσο πολύ σε αγάπησα».

Διαβάστε ακόμα: Liam Payne: Ο 31χρονος πρώην star των One Direction βρέθηκε νεκρός - Έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στην Αργεντινή (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Liam Payne: «Έχουμε έναν πελάτη υπό την επήρεια ναρκωτικών - Το δωμάτιο έχει μπαλκόνι, φοβόμαστε μήπως κάνει κάτι» - Το φρικιαστικό τηλεφώνημα λίγο πριν τον θάνατό του (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr