Facebook: 1 δισεκατομμύριο έφτασαν οι χρήστες του από smartphones, tablets & κινητά

Ο Mark Zuckerberg δήλωσε ότι πλέον 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι χρησιμοποιούν το Facebook από mobile συσκευές όπως smartphones, tablets, feature phones.

Το Facebook αλλάζει ραγδαία και αιτία για αυτό είσαι εσύ, εγώ, ο διπλανός σου. Μέσα σε δύο χρόνια ο Mark Zuckerberg κατάφερε το αδιανόητο. Ο Mark Zuckerberg δήλωσε ότι πλέον 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι χρησιμοποιούν το Facebook από mobile συσκευές όπως smartphones, tablets, feature phones.



Πριν από δύο χρόνια το νούμερο αυτό φαινόταν άπιαστο αλλά σήμερα είναι πραγματικότητα με την βοήθεια όλων μας. Η εξαγορά του Instagram, που πλέον μετράει 200 εκατομμύρια χρήστες, βοήθησε στην ανάπτυξη του Facebook. Το ίδιο θα κάνει και η εξαγορά του WhatsApp με 450 εκατομμύρια χρήστες. Κολλημένοι στο κινητό και το smartphone χρησιμοποιούμε το μεγαλύτερο social network service του πλανήτη και οι διαφημιστές το λατρεύουν.

FACEBOOK: ONE BILLION LIKES ON MOBILE DEVICES

Κάθε like έχει την σημασία του, κάθε follow μετράει, κάθε φωτογραφία αποκαλύπτει κάτι για την πραγματικότητα που ζούμε. Ο Zuckerberg έχει καταφέρει σε δύο χρόνια να χτίσει το μεγαλύτερο κανάλι επικοινωνίας σε ολόκληρο το web και παράλληλα να πουλάει όλο και περισσότερες και πιο στοχευμένες διαφημίσεις σε όλους με όλο και μεγαλύτερη επιτυχία και ποιοτικά χαρακτηριστικά για όλους μας. Η μάχη θα κριθεί στο επόμενο κύμα του 1 δισεκατομμυρίου χρηστών mobile και άλλων συσκευών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ