Ένα Ολλανδός στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Θα μπορέσει ο έμπειρος Λουίς Φαν Χάαλ να ξαναφέρει το χαμόγελο και τις επιτυχίες στο Ολντ Τράφορντ; (φωτό)

Τη συνεργασία της με τον 62χρονο ομοσπονδιακό τεχνικό της Ολλανδίας Λουίς Φαν Χάαλ ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ολλανδικός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια.

Τη συνεργασία της με τον 62χρονο ομοσπονδιακό τεχνικό της Ολλανδίας Λουίς Φαν Χάαλ ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ολλανδικός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο πρώην τεχνικός των Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου θα έχει στο πλάι του ως βοηθό τον Ράιαν Γκιγκς και συνεργάτες τους Φρανς Χόεκ, Μάρτσελ Μπόουτ. Ο Λουίς Φαν Γκάαλ θα αναλάβει καθήκοντα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας μετά από μια «καταστροφική» χρονιά για τους «Κόκκινους Διαβόλους».



«Νιώθω πολύ υπερήφανος που θα είμαι ο προπονητής της Μάντσεστερ Γουνάιτεντ, της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο. Έχω έρθει ως αντίπαλος προπονητής στο ''Όλντ Τράφορντ'' και ξέρω πόσο παθιασμένος είναι ο κόσμος. Η ομάδα έχει μεγάλες φιλοδοξίες. Και εγώ έχω μεγάλες φιλοδοξίες. Μαζί είμαι σίγουρος ότι θα γράψουμε ιστορία» ήταν η πρώτη δήλωση του Φαν Χάαλ.

Δηλώσεις έκανε και ο Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος υπογράμμισε τον ενθουσιασμό του επειδή «θα έχω την ευκαιρία να δουλέψω ως βοηθός προπονητή. Ο Λουίς Φαν Χάαλ είναι τεχνικός παγκόσμιας κλάσης και ξέρω ότι δίπλα του θα μάθω πολλά για την προπονητική. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι τεράστιο μέρος της ζωής μου, λοιπόν είμαι χαρούμενος που θα μπορώ να βοηθήσω από μια τόσο σημαντική θέση».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ