My name is… Manos Sergios - Ποιος είναι 24ος παίκτης... έκπληξη που επέλεξε ο Σάντος για το Μουντιάλ της Βραζιλίας... ταράζοντας τα νερά στον χώρο του ποδοσφαίρου! (φωτό - βίντεο)

Who is this… Manos Sergios?  Η περίφημη ατάκα του Σερ Αλεξ για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη περνάει πλέον,  με διαφορετικό όμως  τ’ όνομα του …επίμαχου ποδοσφαιριστή, απ’ τα χείλη των απανταχού Ελλήνων και αφορά στον παίκτη – βόμβα που έκρινε χρήσιμο να προσθέσει στο μουντιαλικό οπλοστάσιο της εθνικής ομάδας ο Φερνάντο Σάντος.

http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/52c2cb924249c1005b9ee3215edcfc2e_L.jpg

Μα, ποιος είναι αυτός ο Μάνος Σέργιος, αναρωτιούνται  απόλυτα εύλογα από  σήμερα το μεσημέρι οι φίλοι της Εθνικής ομάδας και όχι μόνον. Ο άσημος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής έγινε το πρόσωπο των ημερών, καθώς κλήθηκε από τον Φερνάντο Σάντος, από το πουθενά και κόντρα σε κάθε πρόβλεψη, ως 24ος παίκτης στην αποστολή για τη Βραζιλία.

Μάνος Σέργιος: το βιογραφικό του!

Το onsports.gr σας παρουσιάζει το βιογραφικό του παίκτη που κλέβει την παράσταση την τελευταία στιγμή στις επιλογές του τεχνικού της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Μάνος Σέργιος, η έκπληξη στην Εθνική ομάδα! (vid)

Ο Μάνος Σέργιος γεννήθηκε το 1981 στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο Αντίρριο από Βραζιλιάνους γονείς. Γρήγορα όμως οι γονείς του «για να νιώθουν σαν στη χώρα τους», όπως λέει ο ίδιος, μετακόμισαν στο Ρίο. Βέβαια αυτή είναι η μία φήμη… Η δεύτερη λέει ότι γεννήθηκε στο Ρίο της Βραζιλίας από Έλληνες γονείς. Έχεις σπουδάσει marketing και η βασική του δουλειά είναι υπάλληλος γραφείου. Ταυτόχρονα όμως αγωνίζεται ως  ποδοσφαιριστής στην ΑΠΕ Αντιρρίου. Έχει παίξει και σε ομάδες ερασιτεχνικών κατηγοριών της Βραζιλίας.

Συλλογικό Επίπεδο: Έχει παίξει μπάλα σε πολλές ομάδες των μικρότερων κατηγοριών και αρκετές φορές ήταν από τους πρώτους σκόρερ. Κάποιοι μικροτραυματισμοί τον κράτησαν πίσω, αλλά τα τελευταία χρόνια πραγματοποίησε γεμάτες σεζόν.

Εθνικό Επίπεδο: Για πρώτη φορά σε ηλικία 33 ετών ο Φερνάντο Σάντος τον κάλεσε στην εθνική ομάδα της Ελλάδας στην προεπιλογή για το παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας.

Προσωπικές πληροφορίες
Γεννήθηκε: 5 Φεβρουαρίου 1981
Τόπος Γέννησης: Αντίρριο Αιτωλοακαρνανίας.
Ύψος 1,75μ
Θέση: Μέσος
Εθνική Ομάδα: Ελλάδα (2014)





«Ούτε καν το ονειρευόμουν»

Ζει ένα όνειρο το οποίο ούτε καν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό του όπως παραδέχεται αφοπλιστικά και ο ίδιος. Ο Μάνος Σέργιος  ζει από το μεσημέρι το δικό του μουντιαλικό όνειρο μετά από την επιλογή του Φερνάντο Σάντος να του δώσει τη φανέλα με το 24 της Εθνικής για τη Βραζιλία. Ο μέχρι το πρωί σήμερα παντελώς άγνωστο Μάνο Σέργιο 33χρονος  ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής αποτελεί τη μεγαλύτερη έκπληξη όλων των εποχών στις κλήσεις των Εθνικών ομάδων που συμμετέχουν σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου! Ο απόλυτα απροσδόκητος εκλεκτός του Πορτογάλου τεχνικού της Ελλάδας όμως  δεν κρύβει την πίστη του ότι θα αρπάξει την ευκαιρία που του προσφέρει ο  Σάντος για να βοηθήσει την εθνική ομάδα στα γήπεδα της Βραζιλίας.

«Τι να πω; Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω. Μου τηλεφώνησε (χθες βράδυ) ο κ. Φύσσας να με ενημερώσει για την κλήση μου στην Εθνική και νόμιζα ότι μου κάνει κάποιος πλάκα. Ήμουν μάλιστα στο γραφείο μου στη δουλειά και παραλίγο να λιποθυμήσω. Αισθάνομαι τρελή χαρά!», δήλωσε αρχικά ο Μάνος Σέργιος και πρόσθεσε: «Ξέρω πως η συμμετοχή στην Εθνική σε αυτό το μουντιάλ είναι το όνειρο κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή, σκεφτείτε λοιπόν πώς νιώθω εγώ… Δεν κρύβω ότι έχω και μεγάλο άγχος. Δεν θέλω τώρα να πω κάτι άλλο. Περισσότερα θα σας πουν για μένα ο ίδιος ο κ. Σάντος και οι συνεργάτες του, τους οποίους και θέλω να δικαιώσω».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ