Αποκλειστικό: Τι είπαν οι 3 από τους 4 νικητές του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας - Θα χρηματοδοτηθούν άμεσα με 700.000€

Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας ανακοίνωσε στις 31 Μαΐου τους τέσσερις φετινούς νικητές του Βραβείου, οι οποίοι θα λάβουν άμεσα όλους τους πόρους που απαιτούνται για την επιτυχημένη υλοποίηση της επιχείρησής τους, όπως χρηματοδότηση συνολικού ύψους €700.000, υπηρεσίες υποστήριξης, καθώς και συμβουλευτική καθοδήγηση (mentoring) από έναν πολύπειρο σύμβουλο επιχειρήσεων-μέντορ! 

Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας ανακοίνωσε στις 31 Μαΐου τους τέσσερις φετινούς νικητές του Βραβείου, οι οποίοι θα λάβουν άμεσα όλους τους πόρους που απαιτούνται για την επιτυχημένη υλοποίηση της επιχείρησής τους, όπως χρηματοδότηση συνολικού ύψους €700.000, υπηρεσίες υποστήριξης, καθώς και συμβουλευτική καθοδήγηση (mentoring) από έναν πολύπειρο σύμβουλο επιχειρήσεων-μέντορ! Πρόκειται λοιπόν για τις επιχειρησεις: ANASSA ORGANICS, e-satisfaction, Open Circle και RTsafe.

Το eirinika.gr, λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ήρθε σε επικοινωνία με  την κα Γιάννα Ματθαίου της ΑNASSA ORGANICS,  τον κ. Στέλιο Ηλιάκη της e-satisfaction και τον κ. Ευάγγελο Παππά της RTSafe oι οποίοι μας μίλησαν για την επόμενη μέρα των επιχειρήσεών τους μετά από τη χρηματοδότηση, τα συναισθήματά τους για τη διάκριση αλλά και το κατά πόσον περίμεναν να βρεθούν στην τετράδα!



ΑNASSA ORGANICS - Γιάννα Ματθαίου

«Πήραμε μια πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση όταν ανακοινώθηκε σήμερα το όνομά μας στους 4 φετινούς νικητές του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας. Είναι μια σπουδαία επιβράβευση για εμάς και τους κόπους μας και ομολογώ πως δεν το περιμέναμε! Όταν ακούσαμε τις υπόλοιπες 9 υποψηφιότητες για να είμαι ειλικρινής, θεωρήσαμε ότι είναι ιδιαίτερα καινοτόμες και πρωτοποριακές και εμείς δεν θα μπορούσαμε να είμαστε μέσα στην τετράδα. Έχουμε καταθέσει αναλυτικό επιχειρηματικό σχέδιο για το πώς θα αξιοποιήσουμε τη χρηματοδότηση και στα άμεσα σχέδιά μας είναι να δημιουργήσουμε ένα συσκευαστήριο για τα προϊόντα μας και να διευρύνουμε την γκάμα των προϊόντων μας».



e-satisfaction - Στέλιος Ηλιάκης
«Είναι μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση για εμάς καθώς το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας, είναι ένας πολύ σημαντικός θεσμός για τις επιχειρήσεις. Όσοι αξιολογούν και κρίνουν τις ιδέες μας, είναι ιδιαίτερα πετυχημένοι και αξιόλογοι άνθρωποθ και αυτό προσδίδει μια άλλη αίγλη στην όλη υπόθεση. Πέραν της χρηματοδότησης οπότε, είναι μια επιβράβευση και μια ηθική δικαίωση των προσπαθειών μας. Ομολογώ πως η αναμονή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων ήταν μια απερίγραπτη διαδικασία με ανάμεικτα συναισθήματα. Πιο πολύ ελπίζεις πως ίσως να επιλεγείς παρά το πιστεύεις. Στην αρχή ευελπιστείς, αλλά κάπου μετά απογοητεύεσαι και δεν θα είσαι μέσα στην 4άδα. Έχουμε καταθέσει τα επενδυτικά μας σχέδια αναλυτικά αλλά οφείλω να σημειώσω πως ο πρωταρχικός μας σκοπός, είναι να προσλάβουμε νέους ανθρώπους που θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τις υποδομές μας και να πετύχουμε την εξωστρέφεια που θέλουμε. Όπου «εξωστρέφεια» εννοούμε το άνοιγμα προς τη διεθνή αγορά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ