Αποκλειστικό: Τα πρώτα καλλιτεχνικά εγκαίνια στη Μύκονο: Η γκαλερί Σκουφά με θαλασσινά έργα, από το Κολωνάκι στο νησί των ανέμων και των διασημοτήτων! (φωτό)

Τα πρώτα καλλιτεχνικά εγκαίνια του καλοκαιριού έγιναν χθες το βράδυ στη Μύκονο με το άνοιγμα της γκαλερί Σκουφά και στο νησί των ανέμων.

Τα πρώτα καλλιτεχνικά εγκαίνια του καλοκαιριού έγιναν χθες το βράδυ στη Μύκονο με το άνοιγμα της γκαλερί Σκουφά στη Δήλου 12 και στο νησί των ανέμων.

Στο όμορφο στενό δίπλα σε δύο ακόμη γκαλερί που βρίσκονται εκεί εδώ και πολλά χρόνια, η γνωστή αίθουσα τέχνης του Κολωνακίου , θα ξεκαλοκαιριάσει στη Μύκονο εκθέτοντας θαυμάσια έργα γνωστών Ελλήνων δημιουργών όπως του Παύλου Σάμιου, της Ηλιοπούλου, toy Χρηστίδη καί άλλων.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο πρώην Πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος με τη σύζυγο του Αθηνά, από τους παλιούς "Μυκονιάτες", ο Πάνος Καρβούνης, επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαικής Επιτροπής στην Ελλάδα, ο Ηλίας Τσίγκας, Πρόεδρος του Mega Channel, οι δημοσιογράφοι Αθανάσιος Ελλις, Παναγιώτης Λάμψιας, Ειρήνη Νικολοπούλου, ο ζωγράφος Παύλος Σάμιος με τη σύζυγό του Μαρία Ξανθάκου και άλλοι.


Το υπέροχο γλυπτό δελφίνι της καλλιτέχνιδος Αφροδίτη Λίττη


Θαυμάσια αντικείμενα - μικρογλυπτά



Δύο γκαλερίστες μαζί - Αριστερά ο ιδιοκτήτης της Γκαλερί Σκουφά που χθές τίμησε με την παρουσία του και ο γκαλερίστας Γιώργος  Καπόπουλος με τη δική του πολλών ετών αίθουσα  τέχνης στη Μύκονο


Η απαστράτουσα "Μυκονιάτισα" Ντέλα Ρούνικ επισκέφθηκε τη γκαλερί









Τα νέα έργα του Παύλου Σάμιου με έμπνευση θαλασσινή






Ηλιοπούλου


Χρηστίδης




Παύλος Σάμιος - «κοχύλια» νέο έργο


Ενα γλυπτό δελφίνι με μπλέ πέτρες

Γκαλερί Σκουφά:
Σκουφά 4, 106 73, Κολωνάκι, Αθήνα // 4 Skoufa Str., 106 73, Kolonaki, Athens
Δήλου 12, Χώρα Μυκόνου, 84 600 // 12 Dilou Str., 84 600, Chora Mykonos
Τ +30 210 3643025
F +30 210 3603541
info@skoufagallery.gr
www.skoufagallery.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ